mys

Helgen är slut men en helt ny vecka utan skola väntas, skönt. I fredags var vi i stan och träffa Westlife, efter det gick vi runt i stan. Men det blåste som in i helvete, man blåste nästa iväg själv. Jag och Andreas satt och myste på en bänk och kollade på allt som flög runt. Det var ju värsta stormen, men det var jätte mysigt att bara sitta där. Sedan gick vi och träffa några kompisar och sen hem.  

Måndag och tisdag ska jag bara ta det lungt hemma. Andreas ska läsa teori i bilskola eller nått, så då ska jag passa på att slappa. Lovet kommer säkert vara slut lika snabbt som det börja.
Jag längtar verkligen tills det ska börja snöa, så himla mysigt. Det ska ju kanske snöa nu på tisdag.
Längtar också tills man får börja julpynta och handla julklappar. Nästa år kommer ju Wilma också att fira sin första jul med oss, mys.
 
Wilma mår bra och sparkar på. Idag när jag och Andreas gick in på nån sida så kom de rock musik, då börja Wilma sparka. När vi sen satt på lugn musik var hon lugn men när vi satt på rock igen så började hon att sparkas. Ska försöka att hinna lägga in en bild på magen nån dag nu i veckan.

Ikväll ska jag se Ondskan på tv och ta det lungt. Skriver nån dag i veckan igen.

Bebis | |
#1 - - Theresia:

mysigt, tråkigt att ni inte har snöän =( här e de redan ca 20-30cm o snöar ungefär varige dag=) själv har man oxå en rockare där i ugnen, kramar

#2 - - Ricki aka majsk0lven:

Det var min PA ni gick in på! m0ahaha, up the irons! Jag ska ta med wilma på maiden konsert, höhöhö

#3 - - sandra:

åh jag längtar också till snön :)

#4 - - Carina:

Hej Emelie! Hittade din blogg på Bloggtoppen och blev lite nyfiken på hur det är att vänta barn vid 15. Själv gick jag gravid med mitt första barn som 18-åring och det var ju en upplevelse, även jag fick blickar och kommentarer så jag förstår vad du menar. Så ni vet redan att det blir en flicka? Skönt att kunna planera kläder o sånt innan barnet kommer. Vill önska er lycka till med lilla familjen och hälsar kanske på igen längre fram!!
Kram =D

#5 - - Emmelie:

http://www.gratisgodis.se/?r=17575

man får gratis godis där:) jag har fått massor

#6 - - Anonym:

snälla emmelie, sluta skriva om godis.

#7 - - Tessah:

Kikar förbi, kom in på din blogg. Läst lite :) Önskar er lycka till :P snart förlossning!! Roligt! .. *tänker tillbaka på sin egen*

#8 - - Emelie:

Theresia- Lycko er. Grattis till bebisen i magen:) Hoppas att allt går bra.

Ricki- Ne fy :)

Sandra- Ja visst är det mysigt med snö:)

Carina- Tack så mkt:) Ja man känner sig som värsta kändisen ju (a) man är både hatad och älskad;)
Vi tog reda på vad det var för kön på UL så:)

Tessah- Tack så mkt:)

#9 - - Monica:

hejsan! vikken busig bebis som sparkas vid rockmusik. kanske ligger där inne i diggar. Hmm hoppas allt går bra med barnet och så. Tycker det är starkt av dig att behålla barnet och satsa. kram på dig!

#10 - - Fdfaaf:

Buy cialis online

#11 - - Molly:

Hej, jag såg dej i stan när westlife var på "Förkväll" ;) Lycka till med Wilma, och nu när jag skriver det här har hon ju redan kommit. men jag sträckläser dina inlägg. har suttit och läst igenom från första inlägget idag, jätte intresant faktiskt :D

Upp