Kexchokladpaj och tand nummer 2
Många ville ha recept på kexchokladpajen, så här får ni det.
- 200 gram kexchoklad
- 6 msk smält margarin
- 150 g choklad (jag använde mörk choklad, men det går bra med nästan vad som helst)
- 4 msk vispgrädde
- 3 äggulor
- 1 tsk vaniljsocker
1. Krossa kexchokladen i matberedare
2. Blanda ner det smälta margarinet och rör om
3. Häll smeten i en smord pajform
4. Grädda i 175° i 6 min
5. Låt svalna
6. Smält chokladen och blanda ned grädden (ej vispad)
8. Rör ner vaniljsockret och äggulorna
9. Låt svalna en stund
10. Bred över pajskalet
11. Låt stå kallt i kylen i 4 timmar
12. Servera med grädde eller vaniljglass
måste bara fråga, hur lång är du? :)