Gott nytt år

Vi har precis ätit middag och jag är proppmätt, även fast jag inte åt så mycket. Wilma var inte så sugen på mat heller, men hon lär väll bli det snart istället. Snart ska vi äta efterätt också och det vill nog Wilma ha iallafall.

Idag på förmiddagen åkte jag och Therese och hälsade på Christoffer på sjukhuset. Han mådde väll okej, men hade ont i bröstet och så. Vi satt där och pratade lite och efter ett tag gick han och pratade med sjuksköterskorna och han fick åka hem över natten, men ska dit imorgon igen. Skönt att det inte blivit värre iallafall. Sen åkte jag iallafall.

Vet inte vad jag ska skriva mera. Gott nytt år på er iallafall alla underbara läsare!
Wilma 7-12 månader | | 22 kommentarer |

bilolycka

Åh, jag vaknade vid halv åtta imorse av att Andreas ringde till min mobil flera signaler, när jag svarade frågade han direkt om jag pratat med Christoffer. Jag förstod ingenting och svarade nej, då svarar han att han ligger på sjukhus för att han varit med i en bilolycka. Herregud tänkte jag och trodde typ att han hade dött eller något (varför tänker man alltid det värsta först?), så efter att jag pratat med Andreas så ringde jag Christoffer. Han hade "bara"  punkterat lungan, den stackaren, och fått gått med dropp. Frågade vad som hänt och han och tre andra hade krockat med ett träd, usch säger jag bara. Och jag som sa igår att dom kommer säker köra i diket någon dag, jag känner mig så hemsk! Men tur att allt verkade ha gått bra, det kunde ha varit mycket värre. Tycker så synd om han nu, stackare. Typsikt att det ska hända på nyårsafton också.  Man kan läsa om det på aftonbladet eller expressen om man vill.

Jaja, nu kan inte jag sova något mer iallafall. Wilma vaknade vid tolv och somnade inte förens halv två inatt, så jag lär vara pigg ikväll.
Wilma 7-12 månader | | 19 kommentarer |

Sova sova sova

Snart ska jag lägga Wilma och hoppas på att hon sover hela natten. Igår vaknade hon faktiskt inte förens fem på morgonen, det var skönt. Jag ska nog se filmen "Min stora kärlek" som går på trean, den har föresten redan börjat såg jag. Har sett den förut så det gör inget att jag missar lite.

Imorgon är det nyårsafton men vi ska inte göra något speciellt, bara vara hemma. Eller vi ska ner till våra grannar och äta middag och lite sånt. Om Wilma vill sova så är det bara att gå upp hit upp och lägga henne. Vi kommer nog inte gå ut imorgon heller, vet inte hur Wilma kommer reagera på alla raketer. Men hon lär vakna vid tolv då det är som värst, här smäller dom alltid jättemycket.

Nej nu ska Wilma sova.

image616
Wilma 7-12 månader | | 24 kommentarer |
Upp