Busiga Wilma

Wilma har passerat fem kilo sträcket, hon väger nu 5055gram och är 53 centimeter lång. Hon har bara växt en halv centimeter på två veckor men gått upp ett halvt kilo. Fast jag tror nog att det blev lite fel på längden eftersom att hon inte låg riktigt rakt. Kort och tjock det är Wilma det. Sen så är Wilma lite röd i rumpan och hon på BVC trodde att det kunde vara svamp, så vi fick gå och handla en annan salva än den vi använder. Vi får hoppas att det går över, det är inte så kul om Wilma går runt och har ont. Föresten så var Wilma så busig så att hon kissa ner hela BVC-tantens tröja, haha. Fy skäms!

Imorgon ska jag på efterkontroll hos barnmorskan jag gick hos när jag var gravid, efter det så åker vi nog hem till nynäshamn igen. Fast jag hoppas att Andreas vill åka en snabbis till stan eller något, behöver handla lite saker. Det beror nog lite på hur vi känner oss också, igår hade jag feber och ont i huvudet och Andreas var lite trött idag. Wilma sov knappt något inatt, hon ville bara leka hela tiden. Nu så sover hon som en stock.

Jag och Andreas har inte kommit på några mer mellan namn till Wilma, eller jo ett, Emelie. Men vi vill ha två mellannamn till henne. Sen så vet vi inte vad hon ska få för efternamn, haha. Vi har lite mer än en månad kvar att bestämma oss. 

Nu ska jag passa på att sova lite, man vet aldrig hur natten blir.


101055-118
Wilma | | 51 kommentarer |

björnen Wilma


Lägger in en liten bild på Wilma, som en liten nallebjörn. Skriver mera sen.
http://granis.blogg.se

101055-117
1månad Wilma | | 49 kommentarer |

Do not disturb i need my beauty sleep

Jag kan inte få nog av Wilma, hon är så himla söt och jag älskar henne mest av allt. Varje gång hon sover villl man bara väcka henne och säga nu är det dags att mysa lite. Men det kan man ju inte göra, bebisar behöver sin sömn som ni kanske ser på Wilmas pyamas också. Hon har knappt några pyamaser kvar känns det som, så vi köpte två nya idag när vi var i hanninge. Visserligen så var det i storlek 62 och ena 68, men det är ju alltid bra att ha. Även jag fick ett par nya klädesplagg, otroligt skönt. Fast jag har ännu inte gått ner alla kilon som jag vill, har inte börjat träna så mycket heller. Men just nu bryr jag mig inte så mycket, och sen så ska man egentligen inte börja träna förens ett par månader efter förlossningen. Det var iallafall skönt att förnya garderoben lite. Efter vi shoppat klart så gick vi och tog en fika, semla med dricka fick det bli. När vi kom hem så blev det pizza, ojoj men det är sånt som händer ibland.

Idag så har Wilma badat och hon verkligen njuter av det, hon tycker om att bli fin. Efter att hon badat så ruffsa vi till hennes hår lite och det såg jätte gulligt ut, funderar på att köpa ett fint litet hårband till henne. Det kanske ser ut som att hon knappt har något hår alls på bilderna, men in verklighetenn så är det rätt så mycket.

Nu ska vi gå och lägga oss, Wilma börjar bli lite trött.

101055-116
1månad Wilma | | 38 kommentarer |
Upp