Wilma två veckor

Idag blir Wilma hela två veckor, tiden går så snabbt. Jag kan knappt fatta att det var två veckor sedan jag fick se min lilla prinsessa för första gången. Hon blir bara större och större för varje dag tycker jag, nu väger hon 3800 gram. Igår när BVC var här så sa dem att hon var så rund och fin, haha min lilla tjockis.
De ifrån BVC var jätte snälla och trevliga, inte alls några sur kärringar. Det var två styckna som kom, fast den ena var praktikant. Jag fick en massa information och sånt, och så vägde dem henne. Nästa gång jag ska dit så ska hon mäta och väga henne igen. Det ska bli kul och se hur mycket hon växt då, de sa att bebisar växer cirka 1-2 centimeter i veckan. Så Wilma har nog passerat 50 sträcket iallafall.

Just nu väntar jag på att Andreas ska komma hem ifrån sin praktik, sedan ska vi hem till nynäshamn igen. När jag var ute med Wilma idag så tyckte hon inte alls att det var kul, hon skrek nästan hela tiden. Så det fick bli en kort promenad. Hoppas att hon inte skriker så mycket på tåget på väg hem. Hon tycker inte om när man sätter på henne en massa kläder, då blir hon gnällig. Inatt så hade hon nog lite magknip, hon låg och gav ifrån sig ljud och ville inte sova så mycket. Tur att jag fått lära mig babymassage mot magknip nu då.

Jag och Andreas håller forfarande på att fundera över ett mellannamn till Wilma. Som tur är så har man tre månader på sig att välja namn. Det finns så många fina namn, men något kommer vi nog på till slut.

Nu kom Andreas hem så jag ska packa ner lite saker.
Wilma | | 102 kommentarer |

skolan

Idag har vi varit och hälsat på dem i min skola och Wilma var jätte lugn. Hon skrek inget alls, gjorde bara lite ljud ifrån sig ibland. Så nu har alla fått sätt lilla Wilma. Jag och Andreas tog tåget hit hem idag, det gick också jätte bra. Wilma är så duktig så. Hon tycker om att vara ute och åka vagn och bil.

Imorgon ska vi få hembesök utav BVC, hoppas verkligen inte att det är en surkärring som kommer. Jag har glömt alla papper hemma hos Andreas så hoppas hon inte blir allt för sur. Men det är ju sånt som händer, haha. Vi får väl skriva på ett papper vad hon väger, om dem ens väger henne imorgon. Jag hoppas det iallafall, vill ju se om hon gått upp något. Själv så tycker jag att hon blivit mycket större sedan hon föddes. Andreas ska iväg och göra något extra jobb på hovet imorgon, gramis galan. Så han kan inte vara med här hemma när hon från BVC kommer, men det är lugnt för mig.

Det är många som frågat varför vi ger Wilma napp och vi gör det eftersom att hon är så snuttig av sig.
Hon äter jätte bra men tycker om att ha nappen ibland. Men det är inte så ofta hon har den, utan bara ibland.

101055-92
Trötta Wilma.
Bebis | | 130 kommentarer |

Bad

Idag har vi badat Wilma för första gången, hon verkligen njöt. Så hon kommer nog vilja bada ännu mera, skönt att hon inte skrek. Inatt så ville hon inte sova, utan hon bara skrek och skrek. Varken jag eller Andreas visste vad hon ville, kanske hade hon magknip eller något. Men på dagen har hon sovit massor, hoppas inte att hon vänt på dygnen bara. På dopet igår så var hon jätte snäll, hon skrek ingenting alls, även fast alla ville bära henne. Jag tror nog att hon är lite sällskapssjuk våra lilla flicka för att oftas vill hon inte ligga själv utan man måste bära på henne. Men hon är verkligen jätte snäll, jag trodde att det skulle vara  mycket jobbigare. Allt kommer väl sen istället, haha.

Hinner inte skriva mera, Wilma ropar ;)
Bebis | | 74 kommentarer |
Upp