wok

image294
Kliar i munnen jätte mycket nu, tänder på g?
Skriver inte så mycket idag, vi ska göra wok mat nu och sedan se på TV.

Saknar Andreas<3
Wilma 6 månader | | 13 kommentarer |

Saknar Andreas <3

Nu har Andreas åkt, jag saknar honom redan. Hoppas nu att de här 10 (+?) dagarna går fort nu, så att jag får träffa min älskling snart igen. Wilma sover, men har gjort det i över en och en halvtimme nu så hon lär vakna när som helst. Jag har tänkt att gå och handla när hon vaknar och senare ikväll kommer Lina hit, skönt att slippa vara ensam. Först och främst måste jag se om hissen funkar, den var trasig när vi kom och det är inte så lyckat att gå ner för trapporna med en barnvagn här, annars måste jag be någon om hjälp.

Nej nu ska jag packa upp och sedan se om Wilma vill vakna så att vi kan gå ut.

Älskar dig Andreas och det vet du, det kommer gå fort i lumpen och snart är du hemma med oss igen, vi finns kvar. Wilma älskar dig lika mycket som jag gör. Vi föralltid.
Wilma 6 månader | | 24 kommentarer |

Andreas in i lumpen

Hade skrivit ett jätte långt inlägg nyss, men råkade stänga ner allt så det blir ett kort inlägg.

Nu är min familj i Grekland och jag är inte lite avundsjuk, vill ju också. Vi har tänkt att åka nästa år istället, då får Wilma det roligare också. Andreas ska ju in i lumpen imorgon, så jag vill vara så mycket som möjligt med han nu. Kommer sakna han jätte mycket, jag tror att han är borta en och en halv vecka innan han får komma hem. Det är för att alla ska lära känna varandra och så. Efter det så får han komma hem nästan varje helg, så det blir som när vi träffades i början och bara träffades på helger och lov. Fast nu när vi har Wilma blir det som en helt annan sak, det kommer kännas att någon i familjen saknas. Undra hur Wilma kommer att reagera när hennes pappa är borta, självklart så kommer hon sakna honom och undra vart han är. Jag och Wilma ska vara hemma hos min mamma medans dom är borta, Lina kommer också vara med oss. Vi får hitta på lite roliga saker tillsammans, jag får se vilken dag hon vill komma. Imorgon ska vi iallafal följa med Andreas till tåget och sedan åker vi hem till mig, jag ska handla lite saker och sånt innan. Jag har aldrig varit helt själv med Wilma, utan det har alltid varit någon annan i närheten.

Skriver inte mera nu, vi ser på Beck samtidigt som Andreas packar det sista.

Jag älskar dig mest av allt Andreas, vi två är föralltid. Du är mitt allt!
http://granis.blogg.se
image293

Wilma 6 månader | | 21 kommentarer |
Upp