Middag hos Andreas moster

Snart ska vi iväg till Andreas moster inne i stan, vi ska äta middag där och sen får vi se vad vi hittar på för något.
Wilma sitter just nu brevid mig och leker, hon försöker även att slå på datan. Skriver inte mera nu, men det blir nog mera ikväll.

Tack för alla kommentarer.

image256
Wilma 5 månader | | 22 kommentarer |

imse vimse spindel

Idag har det inte hänt så mycket, vi åkte in till stan en snabbis för att se om jag kunde hitta en present åt Andreas.
Jag kan ju inte skriva här vad jag köpte eftersom att han läser, men skriver de efter att han fyllt år.
När vi var i stan var det som vanligt folk som tittade, men ingen som kom fram och sa något. Oftas så är det äldre som kollar, jag undrar vad dom tänker egentligen. Kan tänka mig att många tycker jag är alldeles för ung, men jag orkar inte bry mig mera. Vissa kanske till och med tror att det är syskon eller något, haha.
Meningen med bloggen från början var att jag ville få bort alla fördomar mot unga föräldrar, om till exempel att vi skulle vara sämre än de äldre. Jag tycker att jag lyckas lite, iallafall vad ni har skrivit och kommenterat, eller vad tycker ni? Sen så finns det självklart sånna som alltid står fast i med vad dom tycker, och det kan inte jag göra något åt. Jag vill bara att man inte ska nervärdera unga föräldrar, speciellt inte med att vi skulle vara sämre än andra. Och framför allt så tycker jag att man inte ska kommentera något som man egentligen inte vet någoting om, något jag har varit med om väldigt många gånger. Men som sagt jag tycker att jag lyckas lite, men fördomar mot oss unga föräldrar kommer sorligt nog alltid finnas kvar.

Just nu sitter Andreas och sjunger "imse vimse spindel" för Wilma, hon skrattar högt hela tiden. Det låter verkligen jätte gulligt. Idag på tåget så skrattade hon också hela tiden och det var massor som log tillbaka till henne, hon är allt charmig min lilla Wilma. Nu ska jag försöka få Wilma att sova.

Wilma 5 månader | | 30 kommentarer |

göteborg

Wilma sover och Andreas är och duschar, så jag passar på att skriva lite blogg samtidigt som jag bakar.
Andreas fyller ju år på måndag, hela nitton år. Jag har ingen aning om vad jag ska köpa till han, men jag kommer säkert på något snart. Måste iallafall in till stan nu i helgen och se om jag kan hitta något.

Det ser inte ut som att det ska bli så jätte bra väder idag heller, så man kan väl inte göra så mycket mer än att sitta inne och mysa. När Wilma blir äldre så kommer hon säkert älska att hoppa i vattenpölar, och då är det bara att gå ut och vara glad. Min kusin som är ett och ett halvt år älskar iallafall att vara ute i regnet, och hon är så gullig mot Wilma. Hon vill att Wilma ska svara henne när hon pratar, men Wilma bara skrattar.

Den trettonde juli ska vi ner till Göteborg och vara där i tre dagar, det blir Wilmas andra resa. Först var det Öland och nu Göteborg. Någon Andreas familj känner fyller jämnt så vi ska ner dit på kalas, vi ska även passa på att hälsa på Andreas farmor och farfar. Om vi får tid över så kanske vi går en stund inne i göteborg också.

Nu har Wilma vaknat och sitter i mitt knä, hon försöker trycka på alla tangenter. Hon har blivit så duktig nu, sitter helt själv och leker med sina leksaker. Jag menar inte att hon sitter i ett eget rum och leker, utan vi är alltid med och kollar. Hennes favorit leksak är iallafall allt som låter, helst tidningar. TV tidningen är alltid rolig att ta sönder när någon läser den, min lilla sockertopp.

Vi får se om vi hittar på något roligt idag, vädret är iallafall inte på topp.

http://granis.blogg.se
Wilma 5 månader | | 18 kommentarer |
Upp