glada wilma


Wilma ligger och pratar med sig själv i soffan, visst låter hon som en liten tjej? ;)
Wilma 4 månader | | 22 kommentarer |

hatten på sne


image225
Wilma sover sött i vagnen, min gullunge. Mössan på sne och allt, men hon tycker det är mysigt.
Wilma 4 månader | | 12 kommentarer |

sista mammagruppen

Idag var det sista gången på mammagruppen, vi åt fruktsallad med glass och lite annat smått och gott. Nu är det uppehåll tills ibörjan av september. Jag får se om jag fortsätter gå då, men det tror jag nog, kommer ju endå inte ha så mycket annat för mig på dagarna. En liten stund innan vi skulle hem ifrån mammagruppen så vart Wilma övertrött och ville ingenting, sen när vi kom ut till vagnen glömde hon bort att hon var trött. Hon älskar att kolla på alla träden ute, men när vi kom hem igen vart hon arg och ville sova.

Hon har blivit så duktig nu, kan använda napp och dricka ur nappflaska. På en bild jag visade förut hade hon en vanlig vattenflaska man köper, men det vara bara för att det var så varmt den dagen och vi hade glömt hennes nappflaska hemma. Nu blir hon helt galen då hon ser en flaska med vatten i, ska promt ha den och dricka ur.
Det är så kul att se hur hon utvecklas, ifrån att ha varit en liten plutt till en (nästan) stor tjej.

Nu när hon blir fem månader ska vi pröva med att ge henne gröt på morgonen, om hon nu vill ha det. Hon får iallafall smartportioner varje dag, cirka två matskedar bara. Hennes favorit är iallafall morotspure, vi ska pröva med broccoli och se hur hon reagerar på det. När man själv äter så blir hon jätte sur om inte hon får något, och nu nöjer hon sig inte med att bara sitta i babysittern när vi äter, nu ska hon också sitta vid matbordet och se vad som händer. Vi ska också försöka få henne att somna lite tidigare på kvällarna själv, nu är hon vaken med oss enda tills vi går och lägger oss. Och oftas blir det runt elva tiden, men det funkar ju det också.

Wilma är ute och går en kvällspromenad med sin farmor och farfar, så jag ska passa på att gå och duscha nu.

Föresten så frågade någon hur gammal man ska vara för att gå på mammagruppen, det är från 22 år och neråt. Jag är den yngsta som går där, resten är runt 18 år.
image224

Wilma 4 månader | | 16 kommentarer |
Upp