Nanne och plugg

Vi bestämde oss för att gå ner till centrum, även fast vädret inte var de bästa. Nanne Grönvall skulle komma och uppträda, men vi hade tagit fel på tiden och kom lite försent. Inte för att jag är värsta fanet av henne. Istället gick vi och handlade lite, jag köpte mig en bok, "Dotter önskas"  blev det. Jag har bestämt mig för att börja läsa mera, har redan läst klart en bok. Innan Wilma fanns så läste jag rätt så mycket, nu är det lite svårare och man får passa på då Wilma sover. Vi gick även in på Lindex och köpte lite saker till Wilma, jag hittade ett par "hängslen", trodde jag, men det var sånna som man använder till vantarna för att dom inte ska åka av. Så det var lite roligt när vi kom hem och öppnade och såg att det inte alls var hängslen, haha. På konsum hamnade vi också, där köpte vi massa gott till ikväll, bland annat godis, chips och läsk. Det var länge sedan sist nu, käns det som iallafall, men man får vara onyttig ibland.

Just nu kollar Andreas på fotboll, Wilma leker på golvet och jag sitter vid datan. Snart ska vi laga mat, får se vad vi hittar på för något. Ikväll ska vi se på film och mysa, tror att det blir Mr Bean på semester, får se om den är bra, någon som vet? Egentligen hade vi tänkt sätt den på dagen, men vi hittade ingen annan film och vi vill se någon på kvällen också. Snart kommer den nya och sista Beck ut, och jag är nästan helt säker på att något hemskt kommer att hända, precis som i Wallander. Jag älskar Beck och Wallander och vi ska köpa alla boxar.

För er som inte vet så håller jag på att plugga in kärnämnerna, alltså matte, svenska och engelska. Det funkar bra, men jag har slarvat lite. Svenskan går bäst och är lättast, matten försöker jag att komma ihåg så mycket som möjligt och blir glad varje gång jag kommer ihåg hur man löser en uppgift, engelskan funkar också rätt så bra. Jag har bara fått böcker och ska egentligen bara läsa in så mycket jag kan och till våren kommer jag att börja i en klass, på IV-linjen i Nynäshamnsgymnasie. Då ska jag göra nationellaproven och klarar jag dom så kommer jag att kunna börja i ettan redan till hösten, vilket jag självklart hoppas på. Så jag kämpar på så gott jag kan

Nej nu ska vi börja med maten, skriver kanske mera senare.
Wilma 7-12 månader | |
#1 - - Jessica (19):

Jag har sett den Mr Bean på semester den är helt ok:)

#2 - - Louise:

Jag har oxå sett den, men den va ingen höjdare tyckte jag :P lite kul, men lite seg..

#3 - - Eva:

Har ej sett den , vad lagar ni för mat ? :D

#4 - - Anonym:

det kommer nog att gå jättebra med alla ämnen :)

#5 - - spindeln:

Hej.
Jag har också sett filmen, och tycker inte heller den var nån höjdare... jag somnade till den.

#6 - - Mona:

jag som älskar beck.. kommer säkert sluta med att gunvald och mrtin sprängs i luften.. :P
jag som trodde att bara mikael persbrant skulle sluta, men att dom andra skulle fprtsätta..

#7 - - Deniz:

Jhonny English, på 5an är inte så kul enligt mig..
Men så är det Ondskan ochså ikväll på 4an

#8 - - maria:

Måste bara säga att det är jätte kul att du börjat blogga så mycket! Wilma är sötast, och ni är så duktiga! Tycker ni verkar göra ett superbra jobb med henne och er själva =)Tack för en härlig blogg!

#9 - - milla:

min pojkväns teaterlärare kommer att vara med i den sista beck filmen :)

#10 - - Olivia:

precis som det andra skriver, "Mr. Bean på semester" är väl helt okey. Men det finns tillfällen som är äckligt roliga! Det gör den värd att se :)

#11 - - Sofia:

Jag har sett den filmen och visst den var bra är ju självaste MR Bean vi talar om hehe. Men hans andra filmer är bäst =)
Förresten vad handlar den där boken du köpt om? Du kanske har läst baksidan hehe..:)

#12 - - Isabell:

men hjälp! Läskigt! Inlägget innan skrev du om Bakom stängda dörrar som jag pratat om samma dag, och Dotter önskas har jag precis lånat på bibblan och tänkte läsa den idag, men det blev en annan ^^

#13 - - Tessan:

Mr.Bean på semester är så jävla bra!. Rekomenderas verkligen. =) Wilma är underbart söt.

#14 - - Jennnny:

Mr.beans semester är jätte kul!:D
Wilma är jätte söt btw :):)

#15 - - Elin:

Måste först bara säga atta wilma är jätte söt och att ni verkar toppen :) Tänkte bara ge ett tips om du inte redan är medlem i Lindex Club så bli det! Man brukar få många bra erbjudande.. 255 rabatt på ett helt köp elr värdecheckar och sånt, finns pengar och spara :P Ha en bra helg!

#16 - - Anonym:

25% inte 255 ;)

#17 - - Emma:

Har sett den, men den var ingen höjdare direkt :S Kunde lista ut vad som skulle hända igenom hela filmen, så inte så skojj. Men vi alla tycker ju olika :) :)

#18 - - sofia:

jag tycker att MR. bean är jätte bra :D

#19 - - Sandra:

Måste säga att jag också är ett stort fan av Wallanderfilmerna. Så himla bra! :)

#20 - - Susanna:

Hej, tyvärr har jag inte sett Mr Bean på semester. Men jag såg den nyaste Beck-filmen idag, Det tysta skriket. Den var jätte bra, tycker jag. Det är inte alls som man tror i slutet. Den rekomenderar jag, hiih. Jag älskar Wallander & Beck. Såfort det kommer nya filmer i dom, så hyr vi dom. Tror jag sett alla Wallander & Beck faktiskt. Lycka till med allt.
Varma hälsningar. :)

#21 - - cilla:

jag älskar också beckfilmerna :D

#22 - - Malin:

Beundrar dig så mycket! Så starkt att orka plugga samtidigt som man har ett litet barn! Kämpa på, du kommer klara det!

#23 - - E:

Läs boken snabbt! Kanske kan vi få en bra recension av den sedan? Ny inriktning på bloggen :)
"Jag är inte bara mamma, jag är bokmal också"
Hehe, kul vändning hade det varit.
(skojar bara alltså)

#24 - - Hanna:

Oh vilken söt unge du har! Ville egentligen bara hälsa "Stå på dig!" - klimatet är inte roligt för unga mammor, nu skall alla vara 40 och utslitna innan de får första barnet, typ.
Jag var 21 själv och det gick alldeles utmärkt trots domedagsprofetior från omgivningen. Nu är äldsta ungen 17 och jag har ärligt talat inte ångrat en sekund att jag inte väntade längre innan jag blev mamma.

#25 - - Anonym:

Mr Bean på semester är rätt rolig faktiskt:) se den.

#26 - - Abbes pappa:

Vilken sötnos! Kämpa på, du e grym.

#27 - - ERICA:

lycka till med pluggandet! kramar

#28 - - johanna:

du är duktig du, andreas är borta rätt mycket och du klarar av att ta hand om dig själv, wilma och skolan! du inspirerar, lycka till med allt!

#29 - - Nadja:

Ditt liv (enlit bloggen)
Verkar vara så lyckat! Diggar dej kram nadja

#30 - - fredrika:

Jag ser upp till er väldigt mycket, skulle vara kul att träffa er. För några dagar sen drömde jag att jag träffade dig och Wilma hemma hos er och det var så roligt. Har även drömt det tidigare men då hade jag en annan bild av dig, denna gången var det en bild på dig så som du ser ut på riktigt. Ha det bra=)

#31 - - Lindich:

Lycka till med skolarbetet ;). Ha en underbar dag :D

#32 - - Alvas pappas blogg - http://alvaplutten.blogspot.com/:

B
R
A Kämpat med plugget!!! faktiskt inte tänkt på hur kämpigt det måste vara men ligg i så löser det sig garanterat bra!!!
Ha det bra!

Upp