Nynäshamn

Nu är vi hemma i Nynäshamn igen. Vi gick upp rätt så tidigt imorse för att komma iväg in till stan innan allt folk skulle komma. Hittade iallafall en jacka idag och ett till par skor. Vid ett tiden så åkte vi till Västerhaninge och där träffade vi på söta Therese, som skulle möta Christoffer. Jag skulle möta Andreas för att åka hem hit, men sa hej till Christoffer också innan han skulle åka. Och ja han och Andreas gör lumpen tillsammans, fast är oftas på olika ställen.

Wilma har precis somnat, hon var jätteförbannad innan hon skulle sova. Hon har verkligen blivit envis, får hon inte som hon vill, ja då skriker hon. Det är inte lite heller, hon skriker så hon blir hes. Verkligen en liten busunge. Man märker att hon blivit stor, det är sjukt vad tiden gått snabbt.

Internet funkar nu iallafall och jag hoppas att det inte ska krångla mera. Nu ska vi se på tv eller något.
Wilma 1 år | | 16 kommentarer |

Stan och super vagn

Vi följde med Lina till stan för att köpa biljett till Örebro, hon ska dit för att träffa en kompis. Efter det gick vi lite i stan och kollade, jag hittade ett par vår/sommar skor. Måste köpa en ny jacka och väska också. Försökte få Wilma att somna men det ville inte hon. Istället så somnade hon när vi kom hem till Lina. Vi hade tänkt åka och sola men ångrade oss, så istället var vi bara hemma hos Lina. Hon ska up tidigt imorgon så jag och Wilma gick hem rätt så tidigt också, då somnade hon i vagnen igen. Väckte henne när jag kom hem för att hon ska sova ikväll istället. Vagnen funkar iallafall perfekt och den är jätteskön att köra. Wilma verkar trivas i den också, den har mycket större utrymme än den förra. Jag har dessutom lärt mig att åka i rulltrappor med den, man måste åka baklänges eftersom den bara har trehjul, inte så svårt men endå.

Ikväll ska jag nog lägga mig tidigt, hade tänkt se på efterlyst och sen sova. Imorgon ska vi hem till Nynäshamn igen.

Wilma 1 år | | 21 kommentarer |

Blä för magsjuka

Nu har nästan hela familjen ont i magen och är illamående, mitt har iallfall börjat släppa nu. Jag hoppas att jag slipper bli mera sjuk nu och att Wilma inte får det. Det skulle vara typiskt om hon blev sjuk nu innan dagis börjar. Lina har också drabbas och hon som ska till Örebro imorgon.

Idag har jag ingen aning om vad vi ska göra, lär gå ut ett tag för att få lite frisk luft. Andreas kommer hem imorgon och han har också varit sjuk i lumpen. Vi får hoppas att allt börjar gå över nu. Jag hatar verkligen magsjukan och jag är glad över att jag inte spytt, även fast det brukar bli bättre då.

Nu ska vi äta.
Wilma 1 år | | 22 kommentarer |
Upp