bilder

Wilma när hon testar sina nya prylar från www.barnlycka.se , ska skriva mera om dom senare. Filten/täcket sov hon med inatt och tyckte att det var jättemysigt, nästan så att man själv ville ha det, haha.
image655
image656
image654
Wilma äter semla, mums.
Wilma 1 år | | 47 kommentarer |

prov och melis

Jag är glad, fick alla rätt på matteprovet. Läraren sa att om jag fortsätter så här så kommer jag att kunna få ett VG i slutbetyg (fick VG på provet). Jag nöjer mig gott och väll med ett G också, menn det är endå kul. Ni som känner mig vet att matte inte är mitt favorit ämne, men nu hade jag pluggat extra mycket. På fredag ska våran matte lärare bjuda på cola och bullar, han är rolig, haha.

Idag på dagis hade Wilma varit lite ledsen på morgonen men det hade gått över. När jag kom och hämtade satt hon och åt melis, men när hon såg mig så slängde hon mackan i golvet och ville upp. Så när vi kom hem så åt vi lite mera melis. Hon var lite grinig och häning också, jag hoppas verkligen inte att hon är på väg att bli sjuk. På fredag ska hon få vara ledig med hennes farmor.

Fick paketet  från www.barnlycka.se idag. En filt, en mugg, en haklapp och en mössa, allt förutom mössan var det en prinsesskrona på. Hur sött som helst.

Nu ska jag göra lite annat.
Wilma 1 år | | 28 kommentarer |

packa, packa och amelia

Passar på att skriva lite medans Wilma leker så snällt på golvet. Hon hade gått massor på dagis idag fick  jag höra, kul. På praktiken idag så fick jag vara lite bland frukten och sedan packa upp varor, hade inte lika ont i händerna idag. Fick lära mig en annan sak också (som jag inte kommer ihåg namnet på bara för det), men det var om hur man skulle packa upp varorna och ställa dom på rätt sätt. Man måste ju alltid dra fram varorna som redan ligger där innan man lägger in de nya, för att datumen ska bli rätt. Jaja! Fick även ett passeringskort så att jag kan registrera mig när jag går och kommer, samt komma in lite andra vägar än bara ingången. På kortet heter jag Emma, men dom hade inte hunnit fixa något med mitt namn än så jag fick en gammal.
En rolig sak som hände var att när jag packade upp varor så hör man några tjejer stå och viska "Där är hon som går i gymnasiet och är mamma", haha skrattade lite för mig själv då.

Idag så fick vi Amelia tidningen hem, för er som vill köpa så kommer den ut på fredag. Och om ni inte vill köpa men endå läsa repotaget så kan ni göra det på www.amelia.se , bara att i tidningen så står det lite mer. Eller det är bloggutdrag och bilder frå bloggen.

Nu är det mat.

Wilma 1 år | | 47 kommentarer |
Upp