Grekland

Nu är Wilma nere i Grekland, hur härligt som helst. Deras plan var någon timme försenat imorse, men nu är dom framme. Var och hämtade lite saker i Nynäs igår och träffade Wilma såklart. Hon har ramlat och gjort illa armen. men läkaren sa att det inte var något brytet och att det brukar gå över efter två dagar. Så förhoppningsvist så får dom det skönt där nere.

Idag kanske jag ska med Christoffer till hans mamma, beror på om dom är hemma eller inte. Ska isånnafall var där i en vecka, så vet inte hur mycket bloggande det kommer att bli. Hade tänkt mobilblogga men såg att det inte fungerar längre, får säkert låna en dator någon dag iallafall.

Jag saknar Wilma redan, nu ska hon lixom vara borta i en vecka. Kommer iallafall få se jättefina kort när dom kommer hem, då dom har med sig Andreas systemkamera. Wilma har fått sånna där badpuffar också, med fiskar på, så gulligt. Så nu kan hon simma lugnt i poolen. Hon som älskar att bada också.

Nu blir det frukost.


'
Två favoriter på Wilma. Gud så liten hon var!
Wilma 1 år | | 37 kommentarer |

mot stan

God morgon på er. Gick upp tidigare idag för att jag ska åka till stan, tänkte se om jag hittar något. Jag tycker oftas att det är lättare att hitta kläder om man går själv, då kan man gå i dom affärer man vill och så. Efter det så kanske jag ska åka till Nynäshamn för att hämta lite kläder och lämna några saker till Wilma. Men det beror på om Lina kunde följa med eller inte, som bärhjälp alltså. Skulle behöva lite kläder och sånt därifrån, och sen så har jag några pippi lakan till Wilma här som skulle passa bättre där hemma. Så vi får se hur det blir, ska ringa och prata med Andreas och se om dom är hemma också. Dom åker till Grekland tidigt imorgon bitti så dom kanske vill packa och sånt i lugn och ro, men annars så hämtar jag sakerna någon annan dag.

Annars händer det inget speciellt idag, ska bara ta det lugnt ikväll.


Jag och polarn för många år sen, haha.
Wilma 1 år | | 7 kommentarer |

jobb och söt klänning

Jahapp vad ska man hitta på idag då? Känns så tomt att vakna utan Wilma som försöker dra upp en ur sängen och vill ha frukost. Istället kunde man ligga kvar och dra sig lite. Funderade på att åka till stan men har ingen lust längre, kanske gör det imorgon istället. Behöver lite nya sommarkläder och sånt som jag kan ta med mig till Turkiet. Iförsig så ska jag och Lina in och shoppa veckan innan vi åker, för då har hon avslutat sitt sommarjobb. Lite dumt att jag inte sökte sommarjobb jag också, men ska försöka hitta ett extra jobb till hösten. Där man kan jobba några kvällar i veckan eller något, spelar inte så stor roll vad det är för jobb.

Fick hem en jättesöt klänning till Wilma från https://www.pixiekids.se . Dom har hur söta barnkläder som helst, dessutom är klänningen gjord av ekologiskbomull. Haha. Synd bara att hon inte hann få den innan hon åker till Grekland.Nej nu ska jag fortsätta att lyssna på musik.
Wilma 1 år | | 11 kommentarer |
Upp