Trots wilma

Har precis kommit hem ifrån att ha varit i stan hela dagen, vi åkte tidigt imorse för att Wilma var tjurig. Hon har kommit in i någon sorts trots. Får hon inte som hon vill så lägger hon sig på golvet och skriker som bara den och det går inte att få tyst på henne. Sen har hon blivit jättejävlig och börjat kasta saker och slå överallt. Ibland när hon är sur på en så nyper hon en i ansiktet. Men direkt när hon får gå ut så är hon jättesnäll och glad. Hon har knappt sagt ett pip i stan men det lär väll komma nu ikväll istället.

Snart ska vi sjunga singstar. Vi var i stan för någon dag sedan och köpte playstation och då ville jag ha singstar också. Hur kul som helst. Jag kommer ihåg första gången jag körde det och det var på gröna lund och då kom jag faktiskt tvåa av alla, haha. Vann en singstar tröja.
 
Föresten så fick Wilma hem en jättefin mössa av dom här duktiga tjejerna http://amigocollection.blogg.se . Kolla gärna in dom, syr egna barnmössor.
Wilma 1 år | | 6 kommentarer |

nynäs

Har inte hunnit skriva idag, gick upp sex imorse för att hinna var i Nynäshamn klockan nio. Helt onödigt egentligen, var där i fem minuter. Dom sa att jag hade gjort väldigt bra ifrån mig i skolan och var en av dom "duktiga" elverna, då jag varit på alla lektioner. Vet iallafall att jag får minst tre vgn, kanske alla fyra. Wilma sa inte ett dugg utan satt bara tyst. Efter det åkte vi förbi hem, där fick vi lunch. Wilma lekte också lite innan hon vart trött och skulle sova, passade bra eftersom att vi skulle åka. Hon sov hela bussresan och tågresan.

När vi kom hit igen så gick vi ut och var ute ett tag. Lite senare så träffade vi Lina på kvällen. Hon skulle äta så vi följde med henne och åt.

Hinner inte skriva mera nu eftersom att Wilma är gnällig och vill sova.
Wilma 1 år | | 5 kommentarer |

sömniga wilma

Wilma är nästan helt frisk nu, bara lite hosta kvar. Vi var på apoteket idag och frågade om det fanns någon recept fri host medicin som hon kunde ta, så fick vi en . Jag passade även på att köpa allergi tabletter som jag kan ha för tillfället. Kliar som in i sjutton i näsa och hals och jag nyser hela tiden. Jobbigt! Men skönt att Wilma inte har blivit allergis mot något ännu.

Vi har varit ute ett tag och Wilma somnade i vagnen och sover än. Hon har iallafall sovit hela nätterna nu så det är skönt, ända gångerna hon vaknar är när hon hostar men hon somnar om snabbt igen. Hennes tänder har också hållit på att spöka och jag tror att hon har fått tre-fyra tänder till. 

Imorgon ska vi till min skola på möte, lär väll få reda på alla mina betyg då också. Ska även göra det sista av mina uppgifter som jag ska lämna in, gör man inte dom så får man inget betyg. Wilma ska med mig och efter det ska vi hem till Nynäs en snabbis för att hämta lite saker.
Wilma 1 år | | 5 kommentarer |
Upp