Lov

Skön skoldag idag, lämnade in minn svenska arbete och läraren tyckte att det var bra. Hade prov i matte men det gick åt skogen, trist, ville ju ha klarat alla prov i ettan, men blir mitt första som jag misslyckas med. Var iallafall det sista provet vi hade i matte, förutom nationella. Slutade direkt efter provet men gick och åt lunch med Sofie, Malin och fläskharen. Vi åt såklart fläskhare också! Haha. Det var inge gott, överkokt vattning pasta och torrt kött med vattning sås. Åkte till stan med Sofie och Malin efter det, vara bara den en kort stund. Skulle möta Andreas och Wilma där men dom hade inte åkt hemifrån än så jag åkte hem. Väntar på att dom ska komma nu=)

Ikväll ska vi nog gå och se en brasa, för Wilmas skull. Hon har tydligen tjatat massor om att hon ska se den stora elden, sötungen. Ska ju jobba lördag och söndag så vill hinna vara lite med henne nu också. Nästa vecka ska hon få vara med mig i skolan på torsdag och fredag =)

Ska ta lite bilder på Wilma och lägga upp så att bloggen inte blir allt för trist!
Wilma 2 år | | 3 kommentarer |

Fråga på

Kör en frågestund!


Frågor | | 49 kommentarer |

Bio

Har nyss kommit hem från bio, såg Fast and furious. Bra film! Även fast jag tyckte filmen var spännande och bra så lyckades jag somna i typ fem minuter, var så himla trött. Det är därför ingen tycker om att kolla på film med mig, haha. Somnar alltid, spelar ingen roll hur bra filmen är. Ett undantag är Twilight såklart. Åkte hem till Christoffer efter det och nu ska jag börja skirva lite mer på mitt svenska arbete, snart klar.

På bageriet idag så bakade jag, Sofie och Arvid mazarin. Det var inte direkt kul om man säger så och läraren var på sämst humör och man fick inte fråga något utan att få en utskällning, haha. Rolig lärare! Efter det hade vi data, det gick fort eftersom att jag, Sofie och Carro delade upp alla frågor och bytte svaren, yey! Malin satt och tjura. Så nu är vi nästan klara, har bara en uppgift kvar och efter den behöver vi inte gå på några mer data lektioner. Synd bara att vi har metod efter det, annars hade man kunnat gått hem. På metoden idag gjorde vi rullader och rusti men sås, det var smarrigt.

Funderar på att ha en frågestund snart igen. Har ändå inget vettigt att skriva här;) GODNATT:)
Övrigt | | 2 kommentarer |
Upp