vi drar till magaluuuuuf

Hejdå Sverige, välkommen Magaluf!
Nu tar vi (jag, Lina, Matilda och Natalie) vårat pick och pack och drar iväg till sköna Magaluf.
Det kommer vara stort, helt galet roligt!
Ha det så bra i Sverige, så hörs vi senare (om jag inte bloggar något inlägg där nere, men vet inte).


Jag kommer sakna Wilma och Christoffer mest! <3
Älskar er.
Övrigt | | 12 kommentarer |

Happy day

Puh.. Det är varmt ute, men nu ska vi inte klaga! Måste ju ändå erkänna att det är lite typiskt att det fina vädret kommer ju nu, när jag ska åka utomlands. Jag och Christoffer åkte iallafall till Grisslinge och bada idag, det var full proppat med folk men ändå mysigt. Tog till och med årets första dopp, lite sen men äsch. Man är nästan tvungen att bada nu när det är så varmt ute. Malin dissade oss och åkte istället båt ute i Stavsnäs, det ska jag komma ihåg :) Var ute hela dagen och nu är jag lite brunare igen, skönt! Kommer nog köpa en sån där badmadrass i Magaluf som jag och Lina gjorde förra året, så härligt.

Imorgon ska jag och Lina in till stan för att växla pengar och sånt, lär bli lite mer solande också. Efter det blir det hem att packa väskan för att sen åka hem till henne för att sova. Får hoppas att det går bättre än förra året, haha. Sist så låg vi vakna hela natten och det slutade med att vi gick ut och gick ett tag, innan vi la oss i sängen och klockan ringde efter fem minuter och vi sa "jaha då är det bara fixa oss och vänta på taxin". Den här gången ska vi möta upp Natalie så att hennes pappa ska få sjutsa in oss till Arlanda. Planet går vid sju på morgen också.

Nej, hoppas att ni har det bra i det härliga sommar vädret. Nu blir det film.

Hittade några bilder på Wilma på den här datan. Är hon inte för underbar? INGEN kan säga att hon inte är charmig;)

Övrigt | | 15 kommentarer |

sunny day

Ledsen för dålig uppdatering igen. I fredags fick jag reda på att Christoffer skulle komma till Stockholm redan, det fanns tydligen inte så mycket jobb just nu. Wilma vart jätteglad när jag sa att han skulle komma och trodde att han skulle komma när hon badade. Eftersom att jag sa det när vi var ute i parken och sola och bada, men sen åkte vi in till stan och  mötte han.
Hon hade fått en ny vattenflaska av mig som hon ville att han skulle se ', "stoffstoff titta då, nuu titta". När det gäller henne så måste hon få uppmärksamhet på en gång, annars blir hon galen, haha.

Igår åkte Wilma hem igen för att det var den dagen som passade bäst att lämna innan Magaluf. Jag och Christoffer åkte och solade sen och bestämde oss för att bara vara hemma. Idag har jag bestämt att vi ska åka till Grisslinge för att soloa och bada, så  många som sagt att det ska vara fint där och man måste ju testa. Har faktiskt blivit brun redan och nu hoppas jag på att inte bränna mig nere i Spanien.

Ha en trevlig dag!
Wilma 2 år | | En kommentar |
Upp