If you've got something to tell me, don't keep it inside. let it be heard

Skoldagen idag gick galant, förutom att vi hade prov (som jag helt hade glömt bort och inte kunde göra mitt bästa på=( ) och att vi har en klantskalle som heter Malin och kastar matrester hela hissen. Fy skäms! Tur jag är en snäll kamarat som hjälper till att städa. På metod så pocherade vi fisk och det var inte så värst kul men enkelt. I storköket har vi våran sista matlagning imorgon och idag förberedde vi för att göra ungsbakad lax med tandori och pasta al forno (SUPERGOTT). Och sen gjorde vi julienne (fina strilmade grönsaker, för er som vill veta). Väldigt intressant! Nej men vad ska jag skriva om??

Imorgon efter skolan ska jag iväg och sola med Sofie och Carro och sen ska vi troligtvist in till stan och inhandla en present åt mongo-Malin som ska firas i helgen. Ute på Värmdö, långt som jag vet inte vad, men men. Bor man på landet så gör man. Skönt att sluta tidigt iallafall. Ska bli så skönt med lov!! Då har jag Wilma hela veckan också :D LYCKA :D Saknar ju min prinsessa. Hon har det iallafall kul ute i skidbacke, åker pulka och äter god mat!


Mallan var glad!

Pocherad fisk med potatis och vittvinssås. Ligger i matlådor för att vi säljer i våran butik på skolan;)

Malin slängde mat, sen sprack påsen helt!

Och vi fick städa.! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
Övrigt | | 7 kommentarer |

snälla snälla


Ingen bra video. Var meningen att Wilma skulle sjunga "snälla, snälla" men missade allt och man hör bara när hon sjunger lite.
Videos | | 7 kommentarer |

Måndag

Har precis sökt miljoner jobb, nej men väldigt många. Tänkte att det är lika bra att söka allt som verkar intressant, så kanske något nappar. Är verkligen i behov av ett jobb just nu! Känns som att alla mina kompisar jobbar, vissa har till och med två-tre stycken. Det är inte rättvist! Måste ju ha ett sommarjobb under andra perioden av sommar också, eftersom att jag ska iväg en vecka ibörjan. Är inte långt kvar nu och ännu närmare tills jag fyller 18! Ska iförsig inte göra något jättespeciellt då, tänkte ha en middag hemma för alla tjejer och sen gå ut med dom som kan. Lite trist att alla inte fyllt år då.

Den här veckan är det sista veckan i storköket, sen lagar vi ingen mer mat i ettan. Det är trist! Istället ska vi ha hotell och bageri. Får se hur det är. Alltså bara sju veckor kvar till sommarlovet?! Eller åtta om man räknar med påsklovs veckan, men ändå. Sjukt snabbt. Skönt att jag inte har en ända IG varning, slipper jag tänka på sånt också.

Lite bilder från fredgas, tog inte så många. Och i lördags var jag på bio och såg "Benjamin Buttons otroliga liv", den var bra!


Övrigt | | 6 kommentarer |
Upp