Tatuering

Jag ska tatuera mig, men jag är inte säker på vad. Har velat det länge och nu när jag såg att Sofie ska göra en vart jag ännu mer sugen. Antingen vill jag tatuera in Wilmas personnummer eller någon text som betyder något. Vart vet jag inte heller, för om det är personnummer så kommer jag vilja göra så med alla mina barn, så det måste vara på något ställe som passar att ha flera på. Har ni förslag? Ni får gärna tipsa om texter också, typ ordspråk eller liknande =)


Övrigt | | 15 kommentarer |

Ute på sjön

Mina mobilinlägg kom inte fram, typiskt. Vi har iallafall varit och åkt båt idag, hur skönt som helst! Älskar det här vädret, hoppas att det är fint väder hela veckan nu och sen kan det gärna få bli dåligt igen, när jag jobbar, mohahhah. Wilma tyckte det var kul att åka båt men ibörjan sa hon att hon var lite rädd när det kom vågor, efter ett tag vart det bra iallafall. Hon ville bada men det var iskallt i vattnet, så det får vänta någon månad till. När hon doppade fötterna lite sa hon "Neeeej iskallt", söt. Hon tyckte det var kul att putta i Amanda i vattnet iallafall och skrattade som bara den. Jag har legat och solat typ hela dagen, men inte badat. Måste ju ta första dopet snart.

Wilma somnade på en  gång när vi kom hem, helt slut var hon. Måste väcka henne om ett tag för annars somnar hon inte ikväll och vi ska ju upp till skolan imorgon. Ska bara spela golf tror jag, har ju redan gjort allt i matten och engelskan, så hoppas att vi får sluta tidigt. Synd att jag har bageri och metod på tisdag, annars kunde jag haft Wilma då också. På onsdag ska jag troligtvist hjälpa  Rebecca att laga mat inför Nathalies student, men vet inte om jag kan än, kom på att min farmor ville att jag skulle komma dit den dagen, får helt enkelt se hur mycket jag hinner. Och sen på torsdag tar treorna i skolan studenten så då har vi inga lektioner och sen på fredag slutar vi. Alltså det är helt sjukt, minns hur nervös jag var när jag skulle börja ettan och nu har det redan gått ett år. Förstår inte vart tiden försvinner! Snart är det studenten för mig med, fy vad härligt!

Föresten så är det morsdag idag;) Grattis till mig själv och alla andra fina mammor:)


Wilma tycker hon är snygg i keps!Wilma 2 år | | 3 kommentarer |

lycka

Wilma är världens mest underbaraste, gulligast och härligaste lilla tjej! Cool är hon också. Idag har hon varit jättemysig och rolig. Hämtade henne idag istället för igår eftersom att Andreas farmor och farfar var på besök från Göteborg, ska ha henne längre och ta med henne i skolan istället så att jag får vara med henne mer. Börjar som sagt jobba nästa lördag också. Lina följde med och hämtade henne idag och hon busade som bara den och fjantade på som vanligt. Älskar när hon är på det humöret, så himla härlig. Men bäst av allt är när hon ska sova och verkligen ligger och håller om en och säger "min mamma" hela tiden och kramas och pussas. Åh det är så underbart. Min prinsessa. Jag älskar dig.

Wilma 2 år | | 2 kommentarer |
Upp