Måndag

December imorgon. G-A-L-E-T! Jag har inte handlat en enda julklapp och börjar få lite små panik. Känner också att jag verkligen inte har lust med att springa runt bland allt folk i stan. Sitter just nu och kollar runt på olika leksaks sidor på nätet, har hittat en jättebra, http://www.dodde.se . Bra utbud och priser. Nu är det bara det svåra kvar, vad ska man köpa till Wilmisen? Hon har typ redan allt, skojar inte. Har funderat på att köpa en pippi dräkt eftersom hon älskar pippi just nu. Tänkte även på filmer, men vet inte om hon skulle tycka det var så kul, hon sitter max still i kanske tio minuter, sen vill hon göra annat. Vet att hon vill ha lego också, det har hon inte hemma hos oss och det är ändå en rätt så bra grej. Ska kika runt lite mer på sidan och se om jag får lite tips därifrån.

Tänkte tipsa om en tävling som http://smultronbyn.noxshop.se har just nu. Man kan vinna en doktorväska av trä. Blir ju en perfekt julklapp till barnen :) Jag lägger ut deras tävlings regler här nere.
       
"Hjälp Smultronbyn Träleksaker med att hitta på en bra
slogan och var med och tävla om det söta doktorväskan!

Jag är med och tävlar om det söta doktorsväskan
Strawberry Doctor från webbshopen Smultronbyn
Träleksaker
.

Var med och tävla du också! Läs
tävlingsregler under länken Bloggtävling
http://smultronbyn.noxshop.se."

Observera att texten Smultronbyn Träleksaker ska
vara länkad till URL http://smultronbyn.noxshop.se.
Lägg gärna även upp en länk http://publishme.se/429/entries/article/59789180/nk i din bloggs länklista där
du också länkar texten ”Smultronbyn Träleksaker” till
URL-adress: http://smultronbyn.noxshop.se.

Vinnare utses 15 december och hinner då få
doktorssetet hemskickat lagom till jul! Sista
inlämningstid är kl 12.00 den 15 december.

Lycka till!"

Vinnaren presenteras både här och via mail från dom :)Nu blir det film!
Wilma 2 år | | 5 kommentarer |

Wilma busar

En rolig film på Wilma när hon busar på tåget.

Videos | | 4 kommentarer |

Snabbis

Usel uppdatering från min sida, jag vet! Men det är rätt så mycket just nu, jag har jobbat i veckan och nu i helgen, ska snart springa till tunnelbanan för att jobba igen. Är rätt så mycket jobb framöver, men det är bara kul. Roliga arbetskompisar och det är bara bra, hade inte varit kul om man inte hade någon att vara med.

Wilma åkte hem för ett tag sedan, hon fick åka bil och blir som vanligt alltid lika glad. Hon hade knappt tid att säga hejdå för att hon hade så bråttom. När jag fråga om jag fick en kram sa hon "meeeen, du haj jedan fått en men okejdååå", så fick jag några kramar. I helgen har vi bakat pepparkakor, Wilma tyckte det var jättekul. Tänkte baka lite mer till julen runt lucia, lussebullar och sånt. I skolan bakade jag och Elin en "kaka" som heter Figaro, hur gott som helst. Ska nog göra det hemma också, kan lägga upp recept för det var supergott.

Jag hinner tyvärr inte skriva mer, tunnelbanan går om en kvart så måste gå nu.
Ha det bra.Wilma som tror att hon är en liten bebis. Hon använder inte napp och har aldrig gjort, hon vet inte ens hur den fungerar utan har den bara i munnen när hon leker att hon är en bebis. Här sitter hon vid datorn och lyssnar på musik :)
Wilma 2 år | | 5 kommentarer |
Upp