Lördag

Nu har Wilma åkt tillbaka till Andreas igen, saknar henne redan. Vi har haft det jättemysigt! Synd att loven är så korta och jag skulle vilja ha henne mer, men snart så. "Bara" ett och ett halvt år kvar i skolan och sen hoppas jag på att få jobb och lägenhet. När hon skulle åka sa hon hej då till alla och att hon kommer på fredag igen, sötnos. Lämnade henne i Tullinge för att dom skulle åka iväg sen, Andreas mormor och morfar bor där så hon sa "nu ska ja till gammelmormor".

Har lite bilder men är inte hemma nu så kan inte lägga in dom, blir nog imorgon istället. Ikväll ska vi ut, blir chaplins eller vad det heter, har aldrig varit där så får se hur det är. Det är halloween så alla måste klä ut sig, enligt mig!
Jag ska vara pumpa, samma som Wilma, haha.

Ska göra lite mat nu.
Trevlig halloween!
Wilma 2 år | | 2 kommentarer |

Everybody has a private world Where they can be alone

Idag har vi hunnit med mycket. Först gick vi och handlade lite som vi ska ha som fredagsmys, Wilma tycker om att ha det, hon vill helst ha måndag-söndagsmys, varje dag alltså. Sötis. Så idag har hon fått välja lite själv vad hon vill ha. Efter det åkte vi till Liljeholmen och mötte Sofie, Wilma var blyg ibörjan men sen skulle hon leka med Sofie hela tiden. Hon fick knappt stå still ett tag stackaren, haha. Men så är det med Wilma. Vi var först och åt, sen gick vi till parken och var där ett tag. När vi kom hem lagade vi mat,  grön spagetti och ostsås med bacon, smarrigt. Wilma tyckte det var lite läskigt när maten var grön och ville först inte ha, men sen åt hon massor. Det är ju halloween!

Snart ska vi börja plocka fram fredagsmyset och se på TV. Kommer en film på disney chanell, haha.
Wilma har varit pumpa idag, jättesöt. Fick inte så jättebra kort på det, men ska lägga upp några iallafall. Det är väll egentligen imorgon man ska klä ut sig och gå bus eller godis? Minns när jag alltid gick det när vi var mindre, kul ju.Wilma 2 år | | 8 kommentarer |

kort inlägg

Idag har vi varit hos min farmor, min pappa var även där. Vi åt mat och fikade och lite sånt. Wilma var på sitt pajas humör och skojade hela tiden, fjantade sig en hel del också. Hon blir ju mer peppad när alla skrattar åt henne och fjantar sig bara ännu mer, men det är kul. Blyg är hon inte iallafall, bara i typ 5 minuter i början men sen pratar hon med alla. Var där i några timmar och sen gick vi hem och målade.

Nu sitter vi och lyssnar på "lollipop" eller vad dom heter, någon som sjunger barnsånger iallafall. Wilma älskar deras låtar och vill lyssna hela tiden. Hon börjar bli trött nu men ska försöka hålla henne en timme till, annars vaknar hon bara mitt i natten och vill upp.

Ska leka med Wilma lite nu!
Wilma 2 år | | 2 kommentarer |
Upp