2 år

Idag hade jag prov i samhälle, det gick sådär. Hoppas verkligen på ett godkänt, men det är faktiskt bra att jag inte fått IG på ett enda prov under hela gymnasietiden ;) Våran skola är rätt så slapp. Efter skolan åkte jag direkt till MTV huset och hade ett litet möte med dom där. Kommer nämligen börja lite nya mamma program på kanalen och dom ville ha kvar mig som bloggare. Skrev nya kontrakt och så.

Fick mail om att jag skulle jobba hockey på lördag, måste tyvärr avboka det. Känns lite surt, har bara ett pass i februari nu. Irriterande att jag alltid får hockey pass när jag inte kan.

Annars har jag inget mer att skriva just nu, allt rullar på som vanligt, veckorna går ibland nästan lite för fort, det är ju snart lov igen. Vill bara att snön ska försvinna, bara massa problem. Måste typ åka en halvtimme innan till skolan för att komma fram i tid pga alla förseningar och inställda tåg.

Imorgon har vi kallkök, enda köks ämnet som har varit kul. Ännu en orsak till att jag kommer välja servering i trean, man har kallkök endast två gånger.
4 kommentarer
Olivia, the one and only

Okej! :)

rebecka

intresserad av att köpa en nikon d60??

kolla min blogg, endas 3700kr!!r

Linda

Du har fått en bloggawards utav mig, gå in och kika på min blogg för att se vad man gör med en sådan=)

Mamma Till Min dotter =)

Hej ska inte wilma få flerasyskon ?hörde att hon ska fåen bror från sin pappa de blir ju underbart =)