Torsdag

Nu är jag helvetes trött på den här snön. Måste åka typ tjugo bussar innan för att komma i tid till något, antingen är dom inställda eller försenade grovt mycket. Vill bara ha sommar och sol nu eller åtminstonde vår. Snön har jag iallafall fått nog av och jag tror det är fler än jag som har det. Till och med Wilma har klagat, då är det illa. Hon brukar säga att det är jobbigt med snö ute och att man inte kan gunga då.

Jag var köksmästare i skolan idag, by myself. Det gick väll rätt så bra, var inte så mycket beställningar. Skönt iallafall, slipper man städa, haha. Näringslära hade vi också och det är inte kul, men man lär sig saker som man inte tänkt på innan.

Imorgon kommer Wilmisen hit igen, det blir skoj. Får se vad vi hittar på för roligt, hon har varit sjuk hela veckan och jag hoppas att hon mår bättre tills imorgon. Annars blir det nog att slappa hemma. Nästa veckan SKA hon med till skolan, har blivit massa ändringar hit och dit hela tiden pga olika saker. Har tänkt ha henne tisdag-onsdag, två korta dagar med inte så mycket att göra.

I mars har jag en del jobbiga pass i globen, bland annat melodifestivalen. Jobbar sexton timmar i streck två dagar i rad. Fråga mig inte hur jag ska orka men jag är i behov av pengar. En del av månadens lön gick ju åt att betala en böter på 1000 kr pga polisen inte har vettigare saker för sig än att stoppa en i tunnelbanan även fast man har färdebevis..... Sugit.

Övrigt | |
#1 - - A:

1: det är inte polisen som stoppar en i tunnelbannan utan kontrollanter.

2. har man färbevis som är giltigt så överklagar man och slipper betala.

#2 - - Emelie:

1. Jo det var poliser och det ska till och med betalas till POLISEN. Dom har tagit över något med SL eller vad det var och får stoppa en...2. Jag hittade inte min remsa i väskan, sen när jag hittade den var dom borta...Går man innan för spärrarna utan att kunna bevisa att man har betalt så blir det böter. Även jag tycker det är för jävligt eftersom jag hade bevis.

#3 - - Erica ung fru och tvåbarnsmamma:

Åh, jag gillar verkligen den här bloggen=)

Det är så fantastiskt att få ta del av vardagslivet som andra unga mammor lever=) Här har du en till ung mamma=)

Kram på dig

#4 - - lilli:

1. du överklagar

2. på böteslappen står ju tid och datum, vilket det även gör på remsan.

du är ju lite dum om du betalar.

#5 - - Elin:

Tyvärr har jag råkat ut för samma sak. Och det där med att överklaga funkar inte, du kan ha tagit remsan/kortet från familj eller liknade. Kan du inte visa upp på plats så blir det tyvärr böter, även om du har haft kort men inte hittat.

#6 - - emelie:

Tycket också att du ska överklaga om du hade remsa, fast samtidigt så är det en dryg process att överklaga och kanske är lättare att bara betela. jag fick också betala en sur summa på 1200 när jag "åkte fast"... fast jag åkte på reducerad och var 21 så jag får skylla mig själv...hehe.

#7 - - Jennifer:

Ajdå, sånt är aldrig kul att vara med om.

Gillar din blogg!

#8 - - Placebohoe:

Söt bild :) kram

#9 - - Anonym:

bara att gå med böterna till sl center och remsan och förklara hur det låg till.

Upp