Söndag

Igår var vi och kollade på match, Wilma var jättesnäll och busade på. Vi fikade och hejade. Efter det så följde Wilma med till min familjs vänner och var där en stund innan jag hämtade henne igen. Det var viktigt att jag skulle hämta henne sa hon, annars ville hon inte följa med. Gick iallafall bra, var massa andra barn där också och hon älskar ju att vara med dom, även fast dom är äldre. Vi gick och handla chokladpudding och dricka för att kolla på tv, men hon vart så trött så det slutade med att vi gick och la oss istället.

Idag kommer Andreas och hämtar henne här, jag ska iväg och jobba och kommer inte hinna lämna henne i Västerhaninge. Bra att vi kan lösa det på andra sätt också. Wilma har hjälpt till att städa hela morgonen, dammsugit, vikt kläder och fixat massor. Hon älskar att hjälpa till, men det är ju bara bra, får hoppas att det håller i sig tills hon blir lite äldre också ;)

Den här veckan har jag två prov i skolan, sammhälle och varmkök. Skulle ha i svenska också men det hoppas jag verkligen inte att det blir. 

Nu ska vi bygga lite puzzel.

 
Wilma 3 år | | 4 kommentarer |

Otursdag

Igår jobbade jag på årets kock, det var roligt. Men jag ville seriöst försvinna när jag såg tre av mina lärare komma in och sätta sig vid mitt bord. Tyckte det var galet pinsamt, haha. Dom skulle sitta där och äta middag med mera. Det var inte kocklärare utan servislärare, gjorde ju inte saken bättre för då kunde dom ju anmärka minsta fel;) Gick bra iallafall och jag var sjukt trött efter de passet, somnade direkt när jag kom hem.

Imorse var det skola igen, varmkök. Kändes som halva skolan var borta idag också. Det har varit min otursdag idag. Först försov jag mig och hade bara tjugo minuter på mig att springa till bussen, höll på ramla i trappan till tunnelbanan, hittade inte mina nycklar till skåpet och trodde jag glömt dom, glömde sätta på "locket" till matberedaren och fick mjöl hela ansiktet och kläderna, tappade ut två burkar med majonäs på golvet och mina byxor (som var nytvättade), min bläckpenna gick sönder i fickan och den fylldes med bläck och självklart stoppa jag ner handen där i och fick bläck över hela händerna, blev mer blöt än vanligt när vi skulle städa köket och tappa en burk med vatten över mig, när jag skulle betala i kassan strulade självklart deras apparater och jag var tvungen att byta till en annan med lång kö och tillsist, det tog mig hela fyra timmar att åka fram och tillbaka till nynäshamn pga föresenade och inställda tåg. LAGOM KUL!

Nu är Wilma här och vi har precis ätit tacos, nu ska hon bjuda på sina bullar hon bakat idag och tagit med sig. Vilken genirös unge man fått ;)
Wilma 3 år | | 4 kommentarer |

Söt videoWilma säger aldrig "jag" när hon pratar om sig själv utan "mej".

Videos | | 6 kommentarer |
Upp