Nils Gustaf

Lillfisen som blir 1,5 år snart. Herregud vad tiden går fort. Om cirka en månad är det dags att börja på dagis också. Behöver inhandlas lite saker till det, så behöver vi öva på att gå ute med skor. Hoppas våren kommer snart, så vi slipper alla vinterkläder, blir lite enklare då.
Klippte av hans långa lugg som hängde över ögonen för någon dag sedan, men lika söt för det!
Emelie är tillbaka | | 5 kommentarer |

Ännu en helg har passerat

Helgen är snart över igen, skönt nog är jag ledig imorgon också, men sen är det flera dagars jobb som gäller igen. Det är sportlovsvecka så Wilma blir här några extra dagar. Jag ska iväg på några intervjuer och hoppas på det bästa, vill verkligen ha ett nytt jobb, dagtid och utan helger helst. Har fått hjälp med mitt CV och personliga brev så nu är det mycket bättre. 

Det är hockey som gäller här hemma idag, hejar på Sverige och förhoppningsvis blir det ett till guld. Perfekt slappardag, är galet trött idag även fast det inte vart särskilt sent igår.
Var iallafall supertrevligt och roligt att träffa släkten igen. 
Emelie är tillbaka | | En kommentar |

Man måste dö några gånger innan man kan leva

Dagarna swichar förbi, snart är det mars. Årets första vårmånad. Det känns inte direkt som det, med tanke på all snö som hamnat på marken inatt igen. Jag är trött på snön nu, vill ha vårkänslor! 

Den här dagen började med att Gustaf vaknade sjukt tidigt imorse, pigg som aldrig förr, så det var bara att gå upp. 
Lite senare åkte jag iväg på ett möte och nu sitter jag på tunnelbanan på väg till jobbet. Min mamma har haft Gustaf den här veckan. Ska bli otroligt skönt när dagis kommer igång och man får lite mer rutin på allt, och framför allt att det blir lättare att planera saker. 

Imorgon kommer Wimsan hit, mamma och Gustaf ska hämta henne i skolan. Hon kommer bli jätteglad, hon har tjatat länge på att mormor ska hämta henne. 

Resten av helgen blir lugn, ska fira min bror på lördag som fyllt 20, så släkten kommer hit. Ska bli roligt att träffa alla, är inte varje dag. 

Känner mig rätt nöjd och lycklig över livet just nu. Det känns som att allt är på väg att ordna upp sig och att det äntligen är min tur att få ha lite flyt. 
Kärlek!

Emelie är tillbaka | | 2 kommentarer |
Upp