Hemma

Nu är vi hemma igen, äntligen! Borta bra men hemma bäst, en vecka räcker gott och väl för mig sen får jag hemlängtan. Det har nog att göra med att jag känner mig tryggast hemma, ifall något skulle hända. Som första dagen vi kom fram så blev jag dålig och jag tror det berodde på att jag kände en inre stress. 
Resten av veckan var iallafall bra, barnen badade och fiskade varje dag. Fiske var något både Wilma och Gustaf fastnade för, det nappade både gädda och aborre så igår blev det fisk till middag. 
Vi besökte även en del loppisar. Så tog vi det bara lugnt och njöt av semestern. Solen visade sig sin bästa sida och vi hade över trettio grader vissa dagar. Nu längtar jag efter regn.
 
Snart är det dags att återgå till jobb och skola. Gustaf börjar i förskoleklass och det ska bli spännande. Han är väldigt taggad på att få gå i skolan som syrran.
Han har fått diagnoserna autism 1 och generell språkstörning, så vi har varit på möte om hur vi ska underlätta hans skolgång. Tänkte skriva lite mer om det i ett annat inlägg. Men alla iblandade har varit fantastika, framför allt  på förskolan han gått på. Är helt säker på att allt kommer bli bra tillslut.
Wilma börjar femman och Alva byter avdelning.
 
Jag är fortsatt sjukskriven till september och som det ser ut nu lär det bli längre men jag kan bara hoppas att det inte blir så. Jag skulle så gärna vilja plugga upp några ämnen för att sen söka in på högskola. Jag har sagt det många gånger förr men nu är det dags.. Restaurang branchen är inget för mig längre och det handlar inte om att jag inte tycker det är roiigt utan över att arbetstiderna inte är det ultimata. Jag ska inte jobba nätter med min sjukdom, sömnen är a och o, jag är i behov av rutiner.
 
Nu har jag försökt i en timme att byta domän,har köpt ett namn men förstår inte hur jag ska koppla ihop allt. Finns det någon vänig själ som har lust att hjälpa mig? 
 
 
 
 
 
2018 | |
Upp