förlossningsföreläsning=super

Förlossnings föreläsningen igår var verkligen jätte bra. Jag känner mig mer trygg och mindre rädd nu.
Dem berättade bland annat om alla olika smärtlindrigar som finns och vad som händer efter förlossningen, och mycket annat också. Jag och Andreas var dem yngsta som var där men det var faktiskt ingen som kollade konstigt. Den var iallafall jätte bra och jag skulle rekomendera alla gravida att gå på den, tror att Andreas också tyckte den var bra. Föresten gratta min älskling som har namnsdag idag, haha. http://granis.blogg.se


När jag gav ut min msn för någon dag sedan var det väldigt många som la till mig. Det tråkiga med det är att det var väldigt många som låtsas vara gravida fast dem egentligen inte är det. Men det var såklart många som bara ville prata och som tycker om att läsa min blogg,och det är alltid kul att höra sånt.


Idag har jag haft väldigt mycket saker att göra, dels har jag en redovisning som ska vara klar imorgon.
Men jag har även passat på att sovit en stund eftersom att jag var så trött.


Jag är i behov av en ny klänning som jag kan ha på julmiddagen vi ska ha i skolan. Så om det är någon som vet vart jag kan hitta en fin säg gärna till då.

Wilma mår bra och jag längtar tills jag får se henne. Nu känner man inte längre de där mysiga sparkarna utan när hela hon rör på sig. Men ibland får hon in en fullträff rakt i sidan och man bli nästan tvungen att utbrista AJ! Hon är stark vår lilla flicka.

Ikväll ska jag kika på efterlyst och lägga mig tidigt, har inte sovmorgon så länge imorgon istället ska jag jobba med bild. Nu ska jag iallafall ta mig ett varmt och härligt bad.

Bebis | | 20 kommentarer |
Upp