Film

Snart ska jag lägga Wilma och se på filmen "Säg att du älskar mig", alltid skönt att kolla på film på kvällarna om man inte har något annat att göra. Idag var vi i stan och det var hur mycket folk som helst, man kom knappt fram någonstans. Hittade lite nya kläder, Wilma fick en mysig kofta, lite tröjjor och en ny mössa som var alldeles för stor. Jag köpte allt i storlek 80 för att hon ska kunna använda det i vinter. Det är så roligt att handka barnkläder tycker jag, haha. Skulle kunna handla hur mycket som helst, och det blir roligare när hon blir äldre. Nu växer dem ut kläderna så snabbt, så ibland känns det lite onödigt att handla för mycket.

Måste bara berätta en sak som hände i rulltrappan idag. Jag skulle nästan precis gå på och då trycker några ungdomar på stopp knappen, tänk om vi hade stått i mitten eller något sånt. Om man inte är beredd så skulle man säkert bli helt chockad, och tänk vad som skulle kunna hända om man tappade taget om vagnen. Herregud vad irriterad jag blev, tur var så tog vakterna dem.

Nej nu så vill Wilma sova.

image338
image339
Inte sådär jätte bra bilder, men dom är söta endå. På den sista bilden ser nu hur hon "ligger" ner, hon har börjat göra det hela tiden, vid matbordet också, haha.

Wilma 7-12 månader | | 34 kommentarer |
Upp