Amelia och stan

Jag har inte kunnat skriva förens nu, våran dator funkar inte. Vi har beställt en extern hårdisk så att vi ska kunna lägga över alla bilder, vill verkligen inte att alla bilder ska försvinna. Sen ska vi lämna in den.

Idag pratade jag med fotografen som ska foto oss inför repotaget i Amelia. Hon skulle komma hem hit på lördag, det var jag inte riktigt beredd på. Trodde att vi skulle träffas ute eller något, men det här funkar också. Efter lunch tid skulle hon komma. Tidningen kommer ut i december/januari.

När vi var på mammagruppen igår fick Wilma feber och var jättehänging, så vi gick tidigare. Hon somnade in min famn utan att jag behövde göra något. När vi kom hem så fick hon alvedon och då vart hon hur pigg som helst. Idag märker man inte av något av det och hon är som hon brukar, äter till och med mycket bättre. Hoppas inte att det kommer tillbaka bara.

Snart ska vi in till stan, ska kanske träffa min bror Eddie som gör lumpen med Andreas. Vi har inte träffats på över tio år, så det ska bli kul. Men vi får se hur det blir, beror lite på när dom slutar. Jag tror att dom slutar olika tider idag också, för Andreas grupp slutar inte förens imorgon medans Eddies grupp redan slutar idag.

Nu ska jag fixa mig så att vi hinner med ett tåget.
Wilma 7-12 månader | | 29 kommentarer |
Upp