tisdag

Hade prov idag och det gick rent ut sagt åt helvete, hade övat jättemycket på en del och mindre på en annan och självklart kom det INGA frågor om det jag övat mest på, jobbigt. Tur att det inte gör något om man misslyckas på ett prov, har ju på oss tills slutet av tvåan. Hade även orgientering idag, typ det tråkigaste jag vet. Vi var iallafall rätt så många som gick så behövde inte göra så mycket. Gick och pratade skit med Mallan istället, skämt å sido. Har varit en rätt så seg dag. Imorgon lär det bli ännu segare.

När jag väntade på bussen idag såg jag något skit äckligt, det var massa fåglar runt busshållsplatsen och sen när bussen kom så körde bussen över en av dom och jag lovar, det splaschade, fyfan. Jag stod precis nästan brevid och såg exakt allt, mådde illa efter det.

Tror jag ska in till stan imorgon eller på torsdag och klippa mig, var hur länge som helst och känner att det behövs. Ska färga mörkare nu också när det är höst, får alltid typ en rödaktig ton i håret efter sommar när all sol varit framme. Men fick faktiskt två kommentarer i helgen om att jag hade fin hårfärg, fast jag tycker inte om när det är så.

Nu ska vi göra mat och sen blir det att fortsätta se på true blood!


coola. snodde från Sofie
Övrigt | | 8 kommentarer |
Upp