Ska jag falla, då ska det finnas tid att falla fritt

Det är pappahelg för Gustaf och jag och Alva ska sova hemma hos hennes farmor och farfar. Hon har längtat efter att få sova där och nu när S ändå ska iväg ikväll så passar det bra. Det är nog mer jag som kommer ha svårt att sova, blir oftast så när jag är borta. Men det kommer gå bra, känner mig ändå trygg där. Alva har precis packat sin väska också, som att hon ska vara borta i en evighet, hehe. Så roligt att se henne så glad.
 
Vädret har ju varit kanon, igår vart jag bjuden på picknick ute i solen och det var så mysigt. Känner att det här kommer bli bra, trots vad alla andra ska komma med för åsikter hela tiden och jag är glad över att vi löst allt gammalt. För ingen av oss orkar gå runt och älta saker, det borde ingen göra. Men jag lägger ingen energi på sånt längre, jag har så mycket annat att tänka på och får något mig att må bra, ja då tänker jag fortsätta i det spåret. Det är bara trist att folk som inte har en aning om något ska lägga sig i. Tillslut så ledsnar man ju ganska rejält. Men som sagt, vidare!
 
Vi har fortfarande inga vattkoppor hemma på dom två yngsta. Jag kan bara hoppas att dom haft det i mildare form och inget som vi märkt av. Skulle vara så skönt att ha allt avklarat. Mina barn är ju i stort sätt väldigt friska av sig, åker på nån förkylning någon gång då och då men vi behöver för det mesta inte vabba. Det är skönt. När dom väl sen blir sjuka så blir dom ordenligt sjuka, men det håller inte i sig länge som tur är. 
Alltså, jag ramla i trappan för några dagar sen, igen. Min balans är kaos vissa gånger och jag frågade min ssk vad det kan bero på men hon visste inte riktigt. Som tur var så var det endast sista trappstegen och jag var fort uppe på fötterna igen men blåmärket nu är inte att leka med. Sån jäkla otur en människa kan ha, haha. 
 
Jag började skriva det här inlägget igår men jag blev så himla trött, somnade med Alva redan halv 8 och sov till 7 imorse. Först när jag vaknade trodde jag att klockan var 11, alltid en sån panik då. Det var iallafall välbehövligt men jag kan tyvärr inte säga att jag är särskilt pigg idag ändå. Undra om det kan vara pollen? Tycker ju att solens strålar borde göra en pigg..
 
Imorgon och på tisdag är förskolan stängd så Alva ska hänga hemma med mig. Får se vad vi hittar på, går till parken eller något. På tisdag är det valborg också, undra om det blir eldningsförbud iår. Vi hade tänkt åka till Ss föräldrar och elda men just nu kommer det inte gå. Kanske om det kommer lite mera regn men jag tvivlar på det.
 
Ville mest bara kika in och skriva klart inlägget. Vi ska snart bege oss för att hämta hem Gurris igen.
 
2019 | | Kommentera |
Upp