förlossningsföreläsning=super

Förlossnings föreläsningen igår var verkligen jätte bra. Jag känner mig mer trygg och mindre rädd nu.
Dem berättade bland annat om alla olika smärtlindrigar som finns och vad som händer efter förlossningen, och mycket annat också. Jag och Andreas var dem yngsta som var där men det var faktiskt ingen som kollade konstigt. Den var iallafall jätte bra och jag skulle rekomendera alla gravida att gå på den, tror att Andreas också tyckte den var bra. Föresten gratta min älskling som har namnsdag idag, haha. http://granis.blogg.se


När jag gav ut min msn för någon dag sedan var det väldigt många som la till mig. Det tråkiga med det är att det var väldigt många som låtsas vara gravida fast dem egentligen inte är det. Men det var såklart många som bara ville prata och som tycker om att läsa min blogg,och det är alltid kul att höra sånt.


Idag har jag haft väldigt mycket saker att göra, dels har jag en redovisning som ska vara klar imorgon.
Men jag har även passat på att sovit en stund eftersom att jag var så trött.


Jag är i behov av en ny klänning som jag kan ha på julmiddagen vi ska ha i skolan. Så om det är någon som vet vart jag kan hitta en fin säg gärna till då.

Wilma mår bra och jag längtar tills jag får se henne. Nu känner man inte längre de där mysiga sparkarna utan när hela hon rör på sig. Men ibland får hon in en fullträff rakt i sidan och man bli nästan tvungen att utbrista AJ! Hon är stark vår lilla flicka.

Ikväll ska jag kika på efterlyst och lägga mig tidigt, har inte sovmorgon så länge imorgon istället ska jag jobba med bild. Nu ska jag iallafall ta mig ett varmt och härligt bad.

Bebis | |
#1 - - Anonym:

hmm, nyfiken: hur vet du att de låtsas att vara gravida? säger de fel- som "jag är i tredje månaden" fast de skulle säga 18:e veckan?
(är nolla på siffror)
tycker kul att läsa dig, det behövs inte msn, bloggen räcker bra- mysigt att få läsa om Vilma. längtar till det inlägget då ni berättar att er dotter har kommit. eller son i värsta fall;)

#2 - - Estelle:

Jättemysig blogg!

#3 - - Emmelie:

http://www.gratisgodis.se/?r=17575
Bli medlem, man får gratis godis:) Jag har fått.

#4 - - He:

Jag har sett många lössittande fina klänningar på HM men även på MQ, kolla in där, många skulle nog passa även en gravid =)

#5 - - Andreas:

Älskling jag kan sy en klänning till dig jag är så grym påå sånt !!

#6 - - Mememe:

Ramlade in på din blogg för ett par veckor sedan.
Riktigt intressant måste jag säga.
Jag är 16, och jag skulle aldrig själv velat ha barn vid 15 års ålder, men om man blir gravid och vill behålla barnet, är det otroligt modigt att göra det.
Jag beundrar dig, tjejen.
Lycka till med allting!

#7 - - Hotness:

Galet, varför låtsas man vara gravid om man inte är det?

#8 - - Elin:

Hallå, helt sjukt att låtsas vara gravid fast man inte är det. Vad är det för pschycon det finns? haha

#9 - - Evie:

min Andreas har också namnsdag idag :)

#10 - - martina:

ladda upp fler bilder :)

#11 - - Cina:

Vad bra att ni gick på föreläsningen om förlossningar och att du inte blev rädd. Det är ju en speciell miljö. Klädtips: Min väninnas dotter som är gravid köpte en omlottklänning på Gina Tricot. Hon är jättefin i den och det finns plats för magen att växa! Ha en trevlig helg!

#12 - - Cia:

Hej! Tänkte tipsa om världens sötaste nedräknare som du skulle kunna ha för att räkna ner till födseln! Man kan designa sin egen variant med egna figurer och olika datum. www.tickerfactory.com

#13 - - Sandra:

åh det är inte långt kvar för dig nu :) inte för mig heller, det är 47 dagar kvar beräknat för mig.
Och jag själv har precis fyllt 16.
Lycka till med allt!

#14 - - Alvas pappas blogg:

Föräldrakurs är helt rätt! Och det är kanon att fundera på smärtlindring, det är inte svårt men inte självklart. Sen vet man inte hur man käner när man kommer in MEN det är ändå grymt bra att ha tänkt efter före, hur över-förnuftigt det än kan låta.

DOCK VARNING!!!!
Låt Andreas slippa vara testkanin på TNS (tror jag det heter). Och det är tveksamt om du ska använda den själv. Jag fick vara den som visade hur enkelt o skönt det är med små elektriska stötar. Synd bara att min maskin antingen var kass eller så var det barnmorskan som var det. Hur som helst fick jag årets "kyss" när maskinen kortslöt. Armen total-krampade sig och jag skrek rakt ut. Dom andra mammorna o papporna visste om jag skämtade eller om de också skulle börja skrika.

Well jag överlevde men jag tror ingen i vår föräldragrupp använde TNS.

#15 - - J:

Vad bra att du är mindre rädd! Det är det bästa sättet att bli av med sina rädslor; att läsa på så mycket man kan. Man är ju bara rädd för det okända... kram och lycka till med era fortsatta förberedelser!

#16 - - T:

ett tips på hur du kan plugga vidare efter att du har varit mammaledig är att kontakta en "skola" som heter xist. den ligger inne i stan och är till för folk som inte kunnat avsluta sin grundskoleutbildning på grund av att de fått barn. Där kan man till och med ta med sej sina barn har jag hört. Dessutom kan man få göra saker med barnet oxå. Xist ligger i stan och har anknytnig till kinnoforum.
Jag tycker att du är fantastisk som orkar allt det här! Och ajg är super avis på att du har andreas som faktist stannade . Det är inte alla som gör det.
Men jag måste fråga... Blev du inte rädd när du upptäckte att du var gravid? och funderade du någonsin på abort? Hur berättade du för Andreas? Är det svårt att hitta kläder som funkar ?
KAn du inte sätt in fler mag-bilder?
Oj nu blev det rätt många frågor. Om du inte orkar behöver du inte svara.

Jag beundrar dej för ditt mod.
T

#17 - - Maria:

aj, jag ska inte berätta om hur min förlossning var =S


=)

Glöm inte att delta i nästa års stora utmaning
http://emen.blogg.se/011206080904_utmaning__nyr.html

#18 - - Lisa:

polarn o pyret har jättesöta mammakläder tycker jag, fast dom kanske inte är så "festliga" :)

#19 - - Emelie:

Jag var också på förlossningsföreläsning...
Barnmorskan skulle lära oss hur vi skulle andas...
Hon satt och frustade och brölade och ville att vi skulle göra detsamma, precis som en film!!!
Att andas rätt var det sista jag tänkte på när jag födde barn i alla fall!
Men ut kom han i allafall tillslut och jag fick världens finaste pojke! Gå gärna in på min blogg så får du se bild på honom!
Kram Emelie

#20 - - rebecka:

gillar din blogg. du kommer bli en super-mamma:)

pussssss

Upp