Wilma två veckor

Idag blir Wilma hela två veckor, tiden går så snabbt. Jag kan knappt fatta att det var två veckor sedan jag fick se min lilla prinsessa för första gången. Hon blir bara större och större för varje dag tycker jag, nu väger hon 3800 gram. Igår när BVC var här så sa dem att hon var så rund och fin, haha min lilla tjockis.
De ifrån BVC var jätte snälla och trevliga, inte alls några sur kärringar. Det var två styckna som kom, fast den ena var praktikant. Jag fick en massa information och sånt, och så vägde dem henne. Nästa gång jag ska dit så ska hon mäta och väga henne igen. Det ska bli kul och se hur mycket hon växt då, de sa att bebisar växer cirka 1-2 centimeter i veckan. Så Wilma har nog passerat 50 sträcket iallafall.

Just nu väntar jag på att Andreas ska komma hem ifrån sin praktik, sedan ska vi hem till nynäshamn igen. När jag var ute med Wilma idag så tyckte hon inte alls att det var kul, hon skrek nästan hela tiden. Så det fick bli en kort promenad. Hoppas att hon inte skriker så mycket på tåget på väg hem. Hon tycker inte om när man sätter på henne en massa kläder, då blir hon gnällig. Inatt så hade hon nog lite magknip, hon låg och gav ifrån sig ljud och ville inte sova så mycket. Tur att jag fått lära mig babymassage mot magknip nu då.

Jag och Andreas håller forfarande på att fundera över ett mellannamn till Wilma. Som tur är så har man tre månader på sig att välja namn. Det finns så många fina namn, men något kommer vi nog på till slut.

Nu kom Andreas hem så jag ska packa ner lite saker.
Wilma | | 102 kommentarer |
Upp