Nacka forum

Hemma från stan igen, eller vi åkte till nyöppna Nacka forum istället. Hur stort som helst med massa butiker, så det var kul. Wilma vart helt galen och sprang runt och lekte kurragömma över allt, självklart så såg jag henne hela tiden. Hon tyckte iallafall att det var jättekul och skrattade massor. Efter ett tag började hon bli trött så vi gick och åt och sen somnade hon i vagnen på en gång, då passade jag på att kolla på lite saker. Köpte bara lite småsaker som jag behövde. Ska även färga håret ikväll, får se hur det blir. Färgar ju alltid med samma färg så det lär bli som vanligt.
Wilma köpte kritor som hon är jättestolt över och säger "min" till hela tiden. Något hon har börjat med, allt är bara hennes och ingen annan får röra. Så nu har hon suttit och ritat massor. Hon ville knappt ha mat för att hon var så ivrig på att rita.

Skulle egentligen bakat idag men vart inget. Jobbigt när tiden inte räcker till ibland, hinner knappt med någonting alls längre. Men men.  Nu ska jag leka med Wilma.
Wilma 1 år | | 7 kommentarer |
Upp