Myskväll

Nu hoppas jag att det går att skriva ett inlägg här på bloggen.

Igår var vi ute med några kompisar, Wilma sov ett bra tag innan hon också ville vara med. Såklart så ville alla kompisar bära på henne, haha. Efter en stund så blev det rätt så kallt, tur att vi satt på Wilma fleece overallen, plus att hon hade en varm filt runt sig. Hon var jätte söt med sin röda näsa och när vi kom hem så myste vi i sängen innan vi somnade. Nätterna har blivit mycket bättre och hon har sovit utan att vakna, nu kommer hon säkert vakna massviss utav gånger bara för att jag säger att hon sover så bra.

Idag så har vi inte gjort så mycket, jag har bakat bullar och Andreas har spelat nintendo wii. Vi skulle egentligen åkt hem till nynäs idag, men bestämde oss för att stanna här en natt till. Imorgon är det ju valborg och då ska vi kanske hem till några av Andreas familjs kompisar. Vi får se om vi går ut och kollar på någon eld. Några av mina kompisar ville att vi skulle följa med dom och vara ute och så, men vi tackade nej till det eftersom att vi har Wilma.

Wilma har börjat grepa saker mer och mer, hon vill gärna ta tag i allt som finns och stoppa det i munnen. Hon dreglar jätte mycket och suger på sina kläder och stoppar hela händerna i munnen, tänder på g? Det är iallafall skönt att hon inte är lika gnällig längre, nu skrattar och pratar hon för fullt. Ibland nästa skriker hon när hon skrattar och det tycker hon är väldigt kul.

Ikväll ska vi kolla på Wallander och mysa.
image173
Wilma 3månader | | 44 kommentarer |
Upp