Busiga Wilma

Wilma har passerat fem kilo sträcket, hon väger nu 5055gram och är 53 centimeter lång. Hon har bara växt en halv centimeter på två veckor men gått upp ett halvt kilo. Fast jag tror nog att det blev lite fel på längden eftersom att hon inte låg riktigt rakt. Kort och tjock det är Wilma det. Sen så är Wilma lite röd i rumpan och hon på BVC trodde att det kunde vara svamp, så vi fick gå och handla en annan salva än den vi använder. Vi får hoppas att det går över, det är inte så kul om Wilma går runt och har ont. Föresten så var Wilma så busig så att hon kissa ner hela BVC-tantens tröja, haha. Fy skäms!

Imorgon ska jag på efterkontroll hos barnmorskan jag gick hos när jag var gravid, efter det så åker vi nog hem till nynäshamn igen. Fast jag hoppas att Andreas vill åka en snabbis till stan eller något, behöver handla lite saker. Det beror nog lite på hur vi känner oss också, igår hade jag feber och ont i huvudet och Andreas var lite trött idag. Wilma sov knappt något inatt, hon ville bara leka hela tiden. Nu så sover hon som en stock.

Jag och Andreas har inte kommit på några mer mellan namn till Wilma, eller jo ett, Emelie. Men vi vill ha två mellannamn till henne. Sen så vet vi inte vad hon ska få för efternamn, haha. Vi har lite mer än en månad kvar att bestämma oss. 

Nu ska jag passa på att sova lite, man vet aldrig hur natten blir.


101055-118
Wilma | | 51 kommentarer |
Upp