massa skolarbete

Har precis gjort klart min no redogörelse om radioaktivitet, skönt. Nu har jag "bara" släktforskningen, argumenterande text om rökning och bildarbetet kvar. Vecka 40-41 är det prao, men eftersom att jag själv valt att jag hellre vill jobba med skolarbetet så har jag ingen. Kul att sitta och arbeta själv haha.
Fick tillbaka mitt matteprov idag, blev chockad trodde jag skulle få ett jätte dåligt resultat. Men de gick bra, läraren sa till och med att de var bra. Sen så hade jag engelska prov idag. Läsförståelse, tyckte det var jätte svårt, hann inte änns göra klart hela. Fick stressa massor i slutet men men.
Fick VI FÖRÄLDRAR tidningen i brevlådan idag, så nu har jag nått att läsa.  Står mycket bra saker i den. Tex hur mur man ska hantera ett sjukt barn och massa andra bra saker. Igår när jag var i stan med så hitta jag en jätte fin och söt baby overall med. Men har inte köpt den.

Vecka 21 (20+5)
Lägger in en bild på magen ifrån förra veckan, eftersom att jag inte hade gjort de.
Så den här är ifrån vecka 21.
Vecka 22 | |
#1 - - mandy:

har du dina vanliga kläder eller har du fått köpa mammakläder än ? :)

#2 - - Emelie:

haha jag har slängt massa kläder som jag inte kan ha längre. Så jag har börjat köpa mammakläder ja:)

#3 - - Hanna:

haha naw vilken söt mage ;D och gulligt med mammakläder ;)

#4 - - Josefine:

värsta söt med magen och allt. haha den står ut och så.. ja de är alltid kul att kolla på barnkläder finns så mycket kul man kan köpa:) ha de så bra kram

#5 - - Olivia:

Heej! fin magbild :D
finns de nåra snygga mammakläder? asså de låter ju jätte tråkit, typ as stora tröjor och fula vida braller med resår i midjan! :)
var du på prao förra året?
Puss

#6 - - Emelie:

Nej de finns faktiskt rätt så fina kläder:) och byxorna är jätte sköna att använda, man ser ju inte att de är resår band på dom om man har en tröjja över:)
Jag praoa på dagis förra året:)

#7 - - Olivia:

Okej! :D

#8 - - åsa:

eftersom ja int följt med din blogg alls å int läst igenom nått nu heller så vet ja int riktigt hur läget e, men ja ser iaf på bilden att du väntar ebbis så ja önskar dej lycka till å GRATTIS! va härligt ni kommer att få det!

#9 - - hannah:

aaw, bäppimage. ^^ stå på dig, du är kool!

#10 - - Bella:

Söt mage :)

#11 - - Sofia:

Det är starkt tjejen, verkligen! :) synd att inte alla har den positiva inställningen som du har. Världen skulle vara så mycket bättre då. Hoppas verkligen allt går bra för dig och bebisen. Håller tummarna!

#12 - - Lina:

Tänkte också bara säg att d verkar vara en stark tjej och att jag önskar dig lycka till!

Upp