Soligt

Igår var det verkligen sommarvärme ute, man kunde gå helt barbent. Skönt att sommaren äntligen är på väg, men jag har hört att det ska bli kallare den här veckan? Hoppas inte det iallafall. Wilma tyckte att det var jätte skönt i solen och det är alldeles för varmt för henne att gå i sin overall, jackan är också för tjock. Jag har sätt en jätte fin bebis kappa som jag ska köpa till henne.

Wilma sover sin skönhetssömn som hon alltid gör vid den här tiden på morgonen och det är bara nu som hon kan sova helt själv utan att man ligger brevid eller bär på henne. Hon brukar iförsig alltid ligga ute i vagnen vid den här tidpunkten, men nu fick hon ligga inne eftersom att hon somnade helt själv. Det är lite jobbigt ibland att hon vägrar somna själv, och jag vet inte varför hon har blivit så. Jag antar att det är för att vi ibörjan bar på henne hela tiden, men man kunde ju bara inte låta bli. Jag kommer låta henne ligga brevid oss i sängen så länge hon känner att hon vill det,  men jag kommer fortsätta att lägga ner henne i hennes egen säng lite då och då, ibland går det att lura henne en liten stund. Hon sover iallafall jätte bra i vagnen, jag gissar på att det är hennes favorit sovplats.

Andreas har körskola idag klockan halv två, så då ska jag och Wilma passa på att gå till apoteket och sånt medans vi väntar. Det är ju jätte fint väder idag igen så man måste ju passa på att vara ute.


Söt tjockis och trött vårtjej.
Wilma 2 månader | |
#1 - - Ida:

Om Wilma själv får bestämma kommer hon vilja sova hos mamma o pappa tills hon blir 4-5år! Vänta bara tills hon är lite större och ligger och sparkas hela natten lång!Då blir det ingen sömn för er...

#2 - - Victoria:

ja redan imorron ska det bli kyligare. Fast här tycks solen redan ha försvunnit =/

#3 - - Angel:

söta hon e

#4 - - sara:

gud va sööt din dotter är.. du borde vara världens lyckligaste mamma :)<3

#5 - - Jen:

världens sötaste lilla flicka :)

#6 - - Isola:

Förstår inte vad du här ovanför menar med "ligga och sparka"? Märkligt uttryck.

Hursomhelst. Verkligen superbra att ni samsover! Hoppas att ni lyckas hålla er borta från olika "förståsigpåare" nu bara. Gå på de egna känslorna istället.

Kram Isola.

#7 - - Ida:

Isola och andra: Barn rör sig väldigt mkt när de sover. Vänder och vrider sig, sparkas, fäktas med armar osv!

#8 - - elina:

isola:
ida menar väl antagligen att det blir bökigare ju större barnet blir, litet barn=små rörelser, stort barn=stora rörelser. tror inte att det där var elakt menat, mer med glimten i ögat.
mina föräldrar fick stå ut med mig och mina två småsystrar i sängen varje natt i några års tid. trångt och mysigt vart det! ^__^ och svettigt!

#9 - - JOSEFIN:

söt söt :)

#10 - - katti:

helt galet vad söt hon är!

#11 - - Estelle:

Underbart söt!

#12 - - Anna:

Va söt hon är!! =)

#13 - - beth:

Naww, hon är ju helt galet söt!

#14 - - beth:

Naww, hon är ju helt galet söt!

#15 - - Kajsa:

Kan tala för mig själv!
Hade jätteproblem med sömn som liten och vaknade mycket - lite sömn för mina föräldrar!
(detta kan grunda sig i att jag är väldigt förtidigt född) jag fick sova hoss mamma och pappa så länge jag kännde att jag ville.
Slutade runt 5års åldern.
Viste blev det lite jobbigt för mamma och pappa men jag blev också väldigt trygg.
Är inte trygghet en av de viktigaste sakerna för ett barn?
Låt emelie och Andreas görs som dom vill, sålänge Wilma och dom mår bra så är det ju inga problem.
Kram från Kajsa 15år som idag sover väldigt gott om nättrna tack vare föräldrar!

#16 - - klara:

wilma är så söt så man vet inte vad :D

#17 - - Mimmi:

Gud va söt Wilma är! Ni skulle bara vet hur avundsjuk jag är på er :) Ni verkar vara så lugna och trygga i er själva att ni fixar allt med en klackspark. Jag beundrar er styrka och ert mod grymt mycket och önskar er all lycka i framtiden! Kram Mimmi

#18 - - Anders:

Kolla in det här klippet av sovande djur. Perfekt att titta på när det är läggdags :)

#19 - - Marina:

Herregud, hon är så fruktansvärt söt! Sådär söt ska min bebis också bli! All lycka till er!

#20 - - Anonym:

hej ville bara säga att jag tycker du verkar vara en supermamma tror inte jag hade kunnat klara av det lika bra som du. har en lite fråga jag hoppas du kan svara på undrar om du fick mycket bristningar på magen och om du smörjde in den med nått speciellt under graviditeten för att förhindra dom? hoppas du hinner svara :)

#21 - - johanna:

åh så söt hon är :)

#22 - - frida:

ni har en väldigt söt dotter du och Andreas,
och ni är otroligt starka som orkar med allt som ni säkert måste stå ut med, och nu menar jag naturligtvis kommentarer och reaktioner.
jag hade inte klarat av samma sak när jag var i er ålder.
men som sagt, otroligt söt dotter, fortsätt som ni gör, ta hand om er :)

#23 - - sofia:

åå så underbara barn du har

#24 - - Linda-Marie:

men åhh vilken sötnos ni har. så där riktigt mysig och rund som en en bäbis ska vara.

hon kan skratta sig lycklig att ha fått en så bra mamma och pappa!

massor av kärlek!
Linda-Marie

#25 - - Sabina:

ååh vad söt! man vill bara krama om henne.. din lyckost emelie :)

#26 - - Michaela:

Hej! en underbar blogg har du och en supersöt dotter. Det skulle vara jättekul att få se ett foto av dig och andreas, jag läser din blogg varje dag men kan inte sätta ett ansikte på dig om du förstår vad jag menar! så upp me foto och fortsätt blogga! lycka till med allt!

#27 - - Elin:

Jag håller med michaela! vill också se en bild på dig och anderas:) forsätt att skriva när du får tid. är så himla kul! sköt om dig

#28 - - Ida :):

Vilken söt dotter du har, verkligen :)Jag har följt din blogg ett tag nu men varit dålig på att kommentera, men jag slutar aldrig förvånas över hur stark du verkar vara! Att du är ung verkar inte påverka din roll som mamma alls, jag önskar dig Andreas och Wilma all lycka i framtiden :)

#29 - - Emma:

Har läst denna bloggen långt innan lilla Wilma föddes å Jag bara älskar den ! All lycka till er Kraam Emma

Upp