sittvagn

Igår var vi iväg och hämtade nyckeln till lokalen där vi ska ha dopfika, så nu är allt klart förutom smörgåstårtan. Vi räknade ut att det kommer bli 43 personer som kommer komma på dopet, inklusive oss.
Innan dopet så ska vi vara där cirka en halvtimme innan, även gudfädrarna ska var där då. Andreas lillebror Jacob ska hälla upp vatten, men vi tackade nej till att läsa upp några psalmer. Det får prästen sköta, men jag tror att någon ifrån den andra familjen skulle läsa upp något.

Idag är det sista dagen för Andreas på praktiken, för den här veckan iallafall. På fredag har han studenfest också, dagen innan dopet och allt. Han tvättade Wilmas vagn igår och bytte till sittvagn, vi får se hur det funkar. Hon verkade iallafall gilla det igår, vart inte arg eller något när man satt ner henne.

Nu ska jag gå och se om min prinsessa vill börja vakna lite smått. Imorgon blir hon föresten fyra månader.


image203
Wilma 3månader | |
#1 - - Kenza:

Oj, redan 4 månader. (: Snabbt det går!

Hon är så sööt :D

#2 - - Klara:

oj redan4mån! hon är ju så söt så man vill äta upp henne!

#3 - - Angelica:

Så underbart söt dotter :)

#4 - - sandra:

Hon ser ju rätt nöjd ut där iaf. Det blir säkert bra med sittvagn för henne då kan hon ju hålla koll mer på allt möjligt.Finns ju mycket att titta på.Lycka till me dopet.Va gulligt att Andreas lillebror ska hälla vattnet.

#5 - - Carita:

Fina ögon!!!

#6 - - Anonym:

Wilma har alltid så himla söta kläder!! Och självklart e hon jättesöt oxå =)

#7 - - Anonym:

Du byter för tidigt hon är ju bara 4 månader och ryggen mår inte bra av det . Ha inte så bråttom tänk på barnet och så ska barnen alltid se föräldrarna när dom sitter i vagnen, man vänder vagnen vid ett års ålder då är dom mogna för det.Det är där man ser att ni är för unga för att vara föräldrar.

#8 - - Anonym:

hon är inte vänd ifrån föräldrarna ju. om vilma vill sitta upp så låt henne göra det, hon behöver ju inte sitta helt rakt! sluta klaga på dom, dom gör ett jättebra jobb med wilma :D

#9 - - Malin:

Till dig ovan.. Hur kan du veta att Emelie byter till sittvagn för tidigt? Det finns inga belägg alls för att man skulle få ont i ryggen av det. Det är ju indiviuellt hos alla barn. Trivs inte Wilma att sitta upp så lär hon meddela det genoma att utttycka sitt missnöje. Då får de väl byta tillbaka igen. Jag förstår inte varför alla lägger sig i allt vad de gör? Är det bara för att de är unga? inte hade väl du kommenterat något sådant på en sida där föräldrarna är runt 30. Att sedan skriva en sådan mening som att " Det är där man ser att ni är för unga för att vara föräldrar" är bra mycket mer omoget tycker jag. Dessutom skriver du inte ens vad du heter. Det är höjden av omogenhet!!!!!

#10 - - Emelie:

Anonym: Att du ens orkar kommentera om något du inte vet något om. Vi gör om den till sittvagn EXAKT när VI VILL, utan att någon ska kommentera att det är fel. Jag slår vad om att vi vet så mycket bättre än du, dessutom vet jag så många äldre föräldrar som har lika gamla barn som oss, och använder sittvagn. Vagnen är vänd mot oss så vi ser henne, sluta upp med att leka "hej jag vet allt". Dessutom borde du inte ha så mycket fördomar på unga föräldrar, vi kan vara så mycket bättre än dom äldre.

#11 - - Isola:

Hon ser väldigt nöjd ut på bilden. :-)
Kram Isola.

#12 - - Kim:

Vad fort hon växer! Håller med om att hon ser nöjd ut i sin sittvagn också! :) Jättesöt

#13 - - Amanda:

Wilma verkar ju jätte nöjd där hon sitter i sittvagnen, hon är självklart jätte söt oxå! Tiden går fort när man har småbarn, redan 4 månader ojoj!

#14 - - Frida:

Hon e så söt Wilma! :)

#15 - - Sandra:

Jag håller helt med! Ni gör ett kanonjobb med Wilma, och så underbart söt hon är också! Man smälter ju som smör i solsken <3
Bry er inte om den anonyma, mkt omogen som skriver så!

#16 - - emma:

"Det är där man ser att ni är för unga för att vara föräldrar"
Öh? Vad har det med o göra hur ung man är? Att dom byter till sittvagn är väl deras ensak. Säkert många äldre föräldrar som också gjort samma sak. Sitter nog knappast i åldern!! Det skiljer ju även mycket från barn till barn också!
Sluta klaga så mycket! Tror ingen skulle klagat om ni var 10 år äldre, vilket är så jäkla sjukt irriterande! Unga föräldrar kan vara minst lika bra som äldre :) Alla dessa fördomar.. :S

#17 - - dumpad:

Du anonyma, jag är barnskötare om en månad och vet att barnen inte skadas av en sittvagn så länge det finns tillräckligt med stöd för dem att luta sig mot -vilket det ju ser ut att finnas på bilden.

Däremot stämmer det att man rekommenderar att barnen ska se föräldrarna när de är under ett år, men så vitt jag kan se så är det omöjligt att avgöra var handtaget är om man bara ser bilden...

#18 - - cassie:

Hon är jätte söt :D

#19 - - Sara:

Jättesöt tös :-)

#20 - - Linda:

Underbart söt! ;D
Och skit i den anonyma tomte nissen uppåt! Det är du & andreas som bestämmer vad ni vill göra/ inte göra. Inte ngn idiot i en blogg , som påstår sej veta d bästa för ERAT barn!
Kram

#21 - - Anonym:

den där ungen är så söt att man svimmar!!!

#22 - - fiorella:

Dom ska inte sitta i sittvagn vid 4månaders ålder eftersom det kan skada ryggen, bara så ni vet :)

#23 - - performance:

Va glad hon ser ut :) nu när hon sitter upp i sin vagn , hehe, de kanske hon gjorde innan också :D
lycka till :)
Åsa

#24 - - Johanna:

AJg tycker att ni är super pra föräldrar har nog sakt det en gång innan i en kommentar men alltid roligt att höra igen. Jag kan säga att jag ser häldre unga förälder som har / ska ha barn än vad jag ser en äldre (30 år såldern). Ni är jätte duktiga och om man bara vill så spelar ingen ålder om så snäll skärp er ni som säger att dem inte är bra föräldrar för de är super. Kram Johanna

#25 - - Erika:

Söt bild!!!

#26 - - Hilma:

Hej hej! Tänk att Wilma snart är 4 månader, hon är verkligen jätte, jätte söt och ni skall vara mycket stolta över en så söt dotter! Tycker att ni gör ett jättebra jobb med henne.
Tack för en bra blogg!

#27 - - Anonym:

fiorella- Det stämmer inte alls, barnen kan visst sitta i sittvagn så länge det har något att stödja sig emot. Ärligt jag fattar inte hur ni orkar klaga på Emelie, är det bara för att hon är ung? Tvivlar på att ni skulle säga så till en 30iårig mamma.

#28 - - klara :D:

oj 4 månader. det går väldigt snabbt!
söt mössa hon har :D

#29 - - Linnea i Göteborg:

utan tvekan världens sötaste lill-tjej :)

#30 - - Emma:

Gud vad söt hon är :D 4 månader? :O oj va snabbt det gått :D
Lycka till!! :)

#31 - - Jove:

Vad stor din söta lilla tjej har blivit! :)

#32 - - Linda:

Hon är verkligen en liten prinsessa! Lycka till med dopet :-) Kram!

#33 - - Anna:

Hon är så himla fin :) Förstår att hon är din lycka.

#34 - - Laila:

Det finns mycket som kan skada barn men att sitta i sittvagn är inte något som kan om barnen har bra stöd för rygget . Skitt då har jag förstört mina ungars ryggar för länge sedan konstigt att det inte syns då de springer omkring här .
Unga föräldrar? När är man igentligen för ung för att kunna ta hand om ett barn , vad gör åldern till att man måste vara dålig föräldrer att man inte fattar vad som är bäst för ens barn . Sluta hacka på dem dom gör ett utmärkt jobb , enligt vad som skrivs .

#35 - - Anonym:

VILKEN SÖTNOS!

#36 - - elin:

Håller med dem som skriver över. Varför klaga på hur hon sitter och inte sitter. Det är dem själva som bestämmer. Jätte starkt att v ara 15 år och mamma :) Ni är jätte duktigt. Kämpa på.

#37 - - Karin sthlm:

Åh, vilken söt liten tjej med så fina, blå ögon. Det märks att hon har föräldrar som bryr sig och älskar henne över allt annat. Vad blir hennes fullständiga namn nu då?

#38 - - Hanna:

Gud vad söt hon är. Absolut den sötaste bebisen som finns. :D

#39 - - Mattlan:

Gratta henne i förskott!

#40 - - Lisa:

Hon har så fina ögon

#41 - - Alvas pappas blogg - http://alvaplutten.blogspot.com/:

V
A
D ni fixar! Samma här!

Lycka till på lördag!

Grattis imorgon på 4-mån-dagen!

#42 - - Erica:

Jag skulle inte rekommendera någon förälder (oavsätt ålder) att byta till sittvagn redan vid fyra månaders ålder! Dock anser jag att ENDAST DU OCH ANDREAS vet vad som är bäst för Wilma! Känner ni att hon klarar av det och vill det så är det upp till er och ingen annan! Lycka till!

#43 - - Alexandra:

Men gu' va alla bryr sig om Emelies barn och vilken vagn Wilma har! Jag har också hört nått tjafs med att man ska vänta med sittvagn o bla bla men barn utvecklas olika och tösen ser ganska stor ut för sin ålder. Dessutom sitter ju hon i vagnen ordentligt. Och till dig som är anonym appropå föräldrarskap istället för en förolämpning så kunde du skrivit det som ett råd för goda råd är trevligt att få. Är det så svårt att tex skriva 'underbart jobbat men enligt vad jag hört bör man vänta lite till med sittvagnen ifall den lilla ryggen tar stryk' eller nått trevligt. Jag tror inte att du anonym fattar vad det finns för hemska människor där ute som skaffar barn som tillskillnad från Emelie o hennes pojkvänn SKADAR sina barn. Nu har jag tjatat klart :P

Upp