Grattis kungen

Har haft det första nationella provet nu, det var läsförståelse. Gick rätt så bra tror jag iallafall. Hade ju sovmorgon tills nio imorse, men när jag skulle ta bussen så missade jag den precis. Kom en kvart försent men det gjorde inget. Ska skriva en uppsats nu klockan elva, får se hur det går. Man har tre timmar på sig att skriva. Vet inte när jag kommer att sluta men ska hem en snabbis efter det. Har glömt lite saker som jag ska ha md mig ikväll och sen ska jag se om Wilma ska vara i Nynäs eller hos min mamma. Dom hemma hos mig ska gratta min kusin som tar studenten idag, så om hon ska med så har vi bråttom. Dom ska åka vid fyra hemifrån och då måste Wilma vara där. Jag ska iväg och träffa några vänner och vi ska handla och sånt.

Hinner inte skriva så mycket, men som Therese sa glöm förbövlingen inte att gratta kungen. Haha!

Ha en trevlig valborg.
Wilma 1 år | |
#1 - - Linn:

Studenten idag redan!?

#2 - - E m i l i a s . M a m m a:

Hej :) Jag tänkte bara höra med dig om du är intresserad av något slags nätverk med oss föräldrar som bloggar. =) Tanken slog mig att det skulle vara en rolig och bra idé =) Så vill bara kolla intresset.

#3 - - Alex:

Detsamma, ha en mycket trevlig valborg!

#4 - - Sofia:

Jag säger också grattis till kungen då hehe :)

#5 - - emelie:

och grattis till mig, tihihihi

#6 - - Kristina:

Checka gärna in min blogg oxå :D

#7 - - Snexig:

Detsamma ;-)

#8 - - Carola:

Hej.

Inne o kikar.

Vilken söting.Hoppas provet gick bra! ;-)Ha en trevlig valborg!

#9 - - Greger & Gertrud Gregorius:

So You think You can BLOG?!

.

över 120 registrerade bloggare i tävlingen hittills!

Har DU anmält Dig än?? :-)

#10 - - bella:

låter härligt, :)

kram

#11 - - Miss Lyckad:

BOKEN ÄR UTE NU!Miss Lyckad - En bok till dom som bryr sig!Köp den idag!http://miss-lyckad.blogspot.com// Miss Lyckad - Buy Me -

#12 - - YOOO:

hej emelie! hoppas att du har haft en trevlig valborg! Lycka till tjejen.Kolla in denna blogg!!!http://liindiita.blogg.se/ http://liindiita.blogg.se/ http://liindiita.blogg.se/ http://liindiita.blogg.se/ http://liindiita.blogg.se/ http://liindiita.blogg.se/

#13 - - Anonym:

Hur kan du ta ditt ex kompis? Ochlåta han åka hem till ditt ex där du bor och umgås med honom? Vad gör granis när ni är inne i sovrummet?

#14 - - Ulrika:

Har ni prov på en röd dag?

Upp