klappa fint

Idag hade jag som sagt nationella prov i engelska, skrifligt. Man skulle skriva om något man var stolt över, kom inte på något men sedan skrev jag om att vara ung mamma. Blev iallafall några sidor och hoppas på att jag får godkänt. På morgonen hade vi matte och vi håller på med något som jag inte fattar någonting av, jättesvårt. Efter matten så kom Christoffer till Nynäshamn, han hade varit hos Therese och skulle egentligen hem men han kom hit på min lång rast. Vi fikade och åt mat och efter det skulle jag tillbaka till skolan igen, då åkte han hem och klippte sig.

Wilma älskar att leka med bilar, när hon kör med dom så låter hon "uuuuuhhiiioooouuuuuhhhi". Hon har massa leksaks bilar som hon leker med. Men hon leker nog egentligen med allt, hemma hos min mamma så är det dockvagnen och köket som gäller. Hon sätter i sin egna docka i vagnen och så kör hon runt, ibland stannar hon och går fram till dockan och klappar den. Så gulligt. Hon har lärt sig hur man klappar "fint" också. Det första hon lärde sig var att klappa händerna så när man sa klappa dockan så "slog" hon på den, men nu när ma säger klappa fint så gör hon det.

Nu är det mat.
Wilma 1månad | |
#1 - - Anonym:

haha låter som en jävlöa hund :D

#2 - - erajcii:

ååh, kan du inte lägga ut bilder på henne ? :)

#3 - - my:

fick typ underkänt i matte men läraren godkände mig ändå hahah. han tyckte synd om mig :P. hade typ mvg i alla andra ämnen men matte kan jag inte alls fast jag försöker.

#4 - - Anonym:

kan du inte visa ditt nya hår =)

#5 - - Anonym:

Kan du inte förklara vad som hänt med "Ungmamma93"? Läste det på din blogg så du kanske vet något? Jag har följt hennes blogg jätte länge och varit rook farcinerad av henne, hur duktig hon var mm! ljög hon bara? eller är det något missförstånd? Willma är föresten ur gullig det är jätte kul o se hur hon utvecklas!! Många Kramar till dig!

#6 - - Christoffer:

Har du färgat om ditt hår än då?:D Så vi alla kan få se hur det blev när det blev klart?:D

#7 - - natha,:

Vi var nog de ända som skrev om vad vi var stolta över, det känns som att alla andra skrev om sina mobiltelefoner osv :D

#8 - - Malin:

ungmamma93 var en fejk blogg hon var alltså inte en riktig mamma utan låsades bara ha en son.

#9 - - Hannah:

just det , vi hade också prov, det gick sådär. väldigt trista ämnen att skriva om :( men men, kram hannah.

#10 - - Johanna:

det låter lite konstigt när du säger att du inte kom på något först. Du kunde ju skriva att du är stolt över din dotter. fast du kanske skregv både att du är stolt över din dotter och att vara ung mamma. vad vet jag? hehe. kram :)

#11 - - Johanna:

min bror går i nian också, han skrev att han är stolt över sin moppe. hans kompis däremot skrev att han blir stolt om att han blir stolt om han får VG på det provet. skrattade typ ihjäl mig när han sa det. :)

Upp