Trots wilma

Har precis kommit hem ifrån att ha varit i stan hela dagen, vi åkte tidigt imorse för att Wilma var tjurig. Hon har kommit in i någon sorts trots. Får hon inte som hon vill så lägger hon sig på golvet och skriker som bara den och det går inte att få tyst på henne. Sen har hon blivit jättejävlig och börjat kasta saker och slå överallt. Ibland när hon är sur på en så nyper hon en i ansiktet. Men direkt när hon får gå ut så är hon jättesnäll och glad. Hon har knappt sagt ett pip i stan men det lär väll komma nu ikväll istället.

Snart ska vi sjunga singstar. Vi var i stan för någon dag sedan och köpte playstation och då ville jag ha singstar också. Hur kul som helst. Jag kommer ihåg första gången jag körde det och det var på gröna lund och då kom jag faktiskt tvåa av alla, haha. Vann en singstar tröja.
 
Föresten så fick Wilma hem en jättefin mössa av dom här duktiga tjejerna http://amigocollection.blogg.se . Kolla gärna in dom, syr egna barnmössor.
Wilma 1 år | |
#1 - - http://TUMADRE.blogg.se:

Nämen, vad kan det vara för en period hon är inne i? Ha tålamod nog att lära henne vad som är rätt och fel, var konsekvent med det hela tiden så kommer det gå bra! Det är roligt att vara förälder, mendet kan vara en knepig utmaning ibland.Ta hand om er och sjung halsen av dig! (inte bokstavligt talat, men du fattar...) ;D

#2 - - mickis:

Taaack:D Hoppas allt är bra med er:)

#3 - - Evelina:

Häftig idé det där med tjejerna som gör mössorna :D

#4 - - Anneli:

Wilmas trots kan ju ha att göra med ditt och andras "slut" .Hon är en liten människa men man ska aldrig underskatta hur mycket dom egentligen förstår..Och eftersom hon ännu inte har direkt så många ord kan hon inte berätta hur hon känner för allt ,då kommer det i dess former istället..Brukar va rätt vanligt med barn som får syskon också..behöver inte va det självklart men jag tror det .

#5 - - Daniel:

Hej på dig, känner igen det där med att lägga sig på golvet och skrika =) Samma här! Ha en underbar dag!

#6 - - Ungmamma89:

Oj, inte lätt när det är sådär. Hoppas du får en trevlig kväll trots allt:)

Upp