Tips tack

Kan ni inte tipsa om fina frisyrer? Jag är så trött på mitt hår, långt. livlöst och fult bara! Vill testa på något nytt, men vill ha något som passar till mitt ansikte. Annars gör jag snart en Britney och rakar av mig allt. TIPSA =)

Övrigt | |
#1 - - Anonym:

hmm...vet inte riktigt vad du har för ansiktform men själv har jag ganska avlångt ansikte och har alltid haft långt hår. Så jag bestämde mig för att klippa av det och jag blev verkligen jätte nöjd! Är nu någon centimeter under käken, lite kortare och mer uppklippt där bak och så lutande fram...formar in långsmalt ansikte mycket fint:)

#2 - - Madde:

Fråga frisören om råd. Dom brukar vara duktiga på att veta vilka färger och frisyrer som passar till ens ansiktform och hudton. Det är ju ändå deras jobb, och gillar d inte vad dom säger är det ju bara att säga nej :)

#3 - - Izabell:

Klipp en längre page, då har du fortfarande lite längd fram :)

#4 - - Matilda - kampen ur en fobi:

Åh, jag som tycker att du har så fint hår! Men ett tips i alla fall, köp en tidning som specialiserar sig på frisyrer.

#5 - - Linnea:

Lugg ? ;)

#6 - - Anonym:

BILLIG HÅRFÖRLÄNGNING!

FRÅN 80KR!

VÄLJ MELLAN FEM OLIKA FÄRGER!KIKA IN PÅ:aktablontbruntsvart_21899520.htm?ca=15&w=1" rel="nofollow">http://www.blocket.se/goteborg/Nyttloshar100aktablontbruntsvart_21899520.htm?ca=15&w=1

#7 - - Anonym:

Om jag var du så skulle jag bara klippa lite på längden för att fixa till de slitna topparna men satsa mer på att klippa mycket uppklippt! Sedan så skulle jag klippa en bred snedlugg och om du vill färga håret så skulle jag bara ta en vanlig brun hårfärg som livar upp alla nyanser... Ingen särskilt stor förändring men ändå så är det de, man ser ju skillnad. =)

#8 - - K:

Jaa, klipp upp håret mycket och när allt är bakåt så ska de va "v format".. sne lugg, ganska kortklippt och lite ljusare slingor i håret. Så ditt hår ser solblekt ut :)föresten. e de slut mellan dig och christoffer? :/

#9 - - Well, it's magic:

Tycker som nån häruppe, klipp av de slitna topparna och klipp upp det :) Kmr säkert bli jättefint!

#10 - - J O S E F I N:

hur kommer det sig att du valde att behålla ditt barn :-)?

#11 - - Anna - Ur en brunetts synvinkel!:

Om jag inte sett den skulle jag erbjuda mig att gå med dig :) den va verkligen inte som en beck film!Klipp upp håret i olika nivåer, ger håret mer volym och liv men man kan ändå slänga upp allt i en knut/toffs om man behöver! :)

#12 - - Jessica:

Jag har gjort misstaget att klippa upp håret för mycket alldeles för många gånger. jag ser bara ut som en tolvåring när det är för uppklippt...Om jag var du skulle jag klippt upp det en del där bak men inte göra massa etapper fram i luggen. och sen skulle det säkert bli fint och mer liv med lite ljusare slingor. Kanske lite ljusare brun till mörkt hår :)

#13 - - Anonym:

varför har du blivit så tuff, va det i skolan med din jävla fula ökenråtta

#14 - - Helena:

Klipp fram någon slags lugg och klipp bort så du får en längd som inte är så "tung". Och köp någon bra volymgrej för håret.Ingen frisör som läser denna blogg som vill göra lite reklam? =)

#15 - - sanna svenzon:

#16 - - sanna svenzon:

nu vet jag inte hur du ser ut, men ladda upp bild på dig eller maila mig så kan jag ge dig tips! Jag utbildar mig nämligen till frisör:)

Upp