ungmamma15 tackar för sig

Jag har något tråkigt att meddela, jag har bestämt mig för att sluta blogga här. Dels för att jag känner att bloggen inte lever upp till sina förväntningar längre, den handlar helt enkelt inte så mycket om mamma-dotter livet längre som den förväntas göra och heller inte om hur det är att vara ung och mamma. Det mesta beror på att jag känner att jag inte kan skriva om vissa saker för att jag inte vill att vissa människor ska veta allt om mitt liv, tråkigt men sant. Jag tackar därför för min tid här och alla underbara fina läsare jag har haft under dom här snart fyra åren. Ni är guldvärda, många av er har gett mig så fina kommentarer som jag verkligen tagit åt mig av och fått mig att totallt skita i alla fördomar människor kan ha. Bloggen har gjort mig både gott och ont och nu är det dags att gå vidare och lämna den bakom mig. Dock kommer jag inte att sluta blogga helt, jag har under en tid haft andra bloggar, en öppen och en helt privat. För er som fortfarande är intresserade att följa mig är det bara att höra av er, här, mailen eller någon annanstans där ni har mig:) Kan ju passa på att säga att den bloggen är väldigt allmän och att man inte får ta allt jag skriver på allvar, mycket är väldigt oseriöst, men hey, bara för man är mamma måste man väll kunna fjanta sig lite? Blandar lite smått och gott, men för att få den måste man vara snäll. Jag kommer även att blogga kvar på MTV fram till sommaren för er som vill läsa där.


Föresten så kommer det komma upp lite inlägg här tills jag pratat med alla som har med den här bloggen att göra, dom som har annonser och så här, så att dom vet om att den inte kommer vara aktiv längre. Jag ville bara berätta för er om orsaken till att bloggen varit så dålig uppdaterad. Var faktiskt ett rätt så svårt beslut att bestämma men det känns bra och är nog det klokaste beslut jag gjort på länge;)

Övrigt | |
#1 - - elin:

jag har följt dig från första början och det är lite darr på underläppen nu när du slutar faktiskt haha. Skulle jag kunna få läsa din andra blogg?

#2 - - helene:

Hej

Jättetråkigt att se en sådan härlig blogg försvinna.

jag har följt dig sedan start.

Och det skulle vara en ära om jag fick läsa någon av dina andra bloggardu kan maila mig på

helene.klint@live.setack på förhand och tack för en jättebra

#3 - - Klara:

ÅH NEJ! Jag har följt din blogg från då du började blogga!! Men jag förstår dig samtidigt, det är säkert genomtänkt, du är en klok tjej. Skulle man kunna få ta del av din andra blogg? Vill absolut inte sluta läsa helt, du är grym!

#4 - - Janna:

Hejsan! Jag har följt dig i nästan 4 år nu och skulle gärna vilja fortsätta med det. Jag skulle bli väldigt glad om jag fick fortsätta följa din andra blogg!MVH / Janna

#5 - - Jenny:

ja vill följa din andra blogg =)

#6 - - TinA:

Nejnejnej vad tråkigt! :( Du har ju blivit tjejen jag MÅSTE följa, vars vardag o tankar jag är intresserad utav. Om jag får, vill jag gärna ta del av din andra blogg. Det skulle verkligen kännas konstigt om du .. försvann från mitt liv. Eh, bara det lät nog konstigt för dig, men.. Ja. SANNING :( Jag följer din mtv-blogg annars..tack för att du ändå försökt hålla bloggen vid liv.. Det mesta berodde nog mest på att Wilma bor mer hos Granis, då blir det inte överdrivet mkt mamma-dotter-blogg heller. Jag kommer nog själv inte skaffa barn förrän om ett par år eller nåt, men jag har fått massa tips här av dig som jag sparat. Så bloggen har verkigen inte varit förgäves! =) Glöm nu inte att spara alla dina inlägg förresten.. Är ju kul att läsa om senare i livet :D

#7 - - Mathilda:

Gud vad trist att du slutar blogga , har följt din blogg sedan start och den har typ blivit " en del av mig " haha . Låter sjukt men jag är riktigt imponerad av dig och allt som du har upplevt , du är en stark och verkar vara en väldigt fin person :) Sådana växer inte på träd (: ! Jag skulle väldigt gärna vilja följa din andra blogg , det hade betytt mycket :) Hoppas du får en fin vecka :) Kramar !

#8 - - m a j a n:

Tråkigt att du ska sluta blogga :(

#9 - - Anna:

Nä vad tråkigt att du ska sluta men ibland så måste man..jag följer dej gärna...vad är adressen till de andra bloggen? Vill du får du gärna skriva den på min blogg ifall jag glömmer kolla detta inlägg igen...kram på dig!

#10 - - Madeleine:

vad tråkigt att du ska sluta blogga för följer din otroligt intressanta blogg, hoppas man får läsa vidare av ngn annan av dina bloggar

#11 - - Bea:

Så tråkigt du ska sluta bloggar, har läst denna blogg från dag ett! Hoppas du funderar över det och att ja kan läsa någon annan blogg av dig snart :)

#12 - - Elin:

Hej, tråkigt. Vill gärna följa din andra blogg. Kommentera i min blogg eller skicka mail så jag vet var jag kan läsa =) Kram

#13 - - Elin:

Nej, vad tråkigt :( Jag har följt dig här på bloggen sen du var gravid i vecka 20, så det är ju tråkigt. Men om jag får följer jag dig gärna på din andra blogg. (min mail skriver jag där uppe).Lycka till Emelie. Hoppas allt går bra nu i framtiden. :)Kram!

#14 - - Mitra:

Hej! Vad tråkigt att höra. Jag har följt dig, Wilma och din blogg från första början och önskar att få fortsätta med det. Skicka gärna en länk så blir jag väldigt glad!

#15 - - Marie:

Tråkigt att höra men det låter som att detta är för ditt eget bästa.

Jag har följt din blogg sedan innan Wilma var född och det har varit helt fantastisk läsning. Jag önskar er all lycka och hoppas du vet att du har många beundrare där ute! kram

#16 - - Lina:

Hej! Jag har läst din blogg sen du var gravid med Wilma och skulle gärna vilja fortsätta =)

#17 - - Malin L:

Lycka till (Y)!

#18 - - Tove:

Hej hej, vad tråkigt att du slutar blogga här, men var sak har sin tid antar jag.Hur som helst vill jag gärna läsa din nya blogg :) Det är liksom lite en rutin att leva sig in i några andras liv genom deras bloggar nån gång i veckan, och du är en av dem.. :)

#19 - - Sofia:

vad tråkigt att du ska sluta blogga här. men jag tror att det kommer gå bra för dig på nya bloggen! =) jag vill gärna läsa din nya blogg =) hör av dig. kram

#20 - - Johanna:

Jag är oxå en av dom som har följt med från början och var oxå gravid i samma veva.. Jag skulle väldigt gärna vilja läsa din nya blogg?? Tack iaf för den tiden du har lagt ner så att vi har kunnat följa dig!

#21 - - hanna:

Skulle vara jätteroligt om jag fick fortsätta läsa, då har jag läst sen starten tror jag :P Hittade en gammal dagbok där jag hade skrivit om dig haha, att du var en bra mamma osv =)toadii@live.se

#22 - - klara, en av alla andra:

Har också följt din blogg sen du började skriva. Tråkigt att du slutar, men får fortsätta följa dig på din andra blogg!

hoppas det känns bra för dig iaf :)

#23 - - eve:

Synd att du ska sluta blogga. Du är grym på att skriva och delar med dig av så fina bilder med mera :) Om jag får skulle jag gärna vilja läsa den andra bloggen`? kram och hälsa wilma

#24 - - linda:

Vad tråkigt! Jag har följt dig sedan första inlägget och följer dig gärna i fortsättningen också om jag får. All lycka till dig/er!

#25 - - rebecca:

meeeh nej! jag som har följt din blogg sen typ från början! vill fortsätta läsa om ditt liv ju. kan du inte länka den nya bloggen eller nåt? :) vill inte sluta läsa.

#26 - - Åsa:

Åh nej :(

jag vill gärna fortsätta läsa din andra blogg, om det går för sig :)

#27 - - Jessica:

Har följt din blogg sen början. Och skulle jätte gärna fortsäta på din andra om det går bra. :)

#28 - - Julia:

Jag vill följa din andra blogg. har läst din enda sen wilma föddes :)

#29 - - Sarah:

Jag vill så gärna fortsätta följa dig! Jag har läst din blogg sen du blev gravid med Wilma och började blogga... :)

#30 - - Maria:

Hej! Är lite äldre,men har följt dig och Wilma sedan jag läste om er i Amelia.det var den första blogg jag läste.Fastnade för dig,du beundransvärda tjej,som emellanåt haft det tufft,men som gjort ett jättebra jobb med lilla Wilma.Vore väldigt glad om jag får fortsätta att följa ert liv i de andra bloggarna.Vill ju veta hur det går för er.

m.sundenas@hotmail.com

#31 - - Astrid:

Hej! Har följt din blogg sedan Wilma var bäbis och vill gärna fortsätta om jag får.

#32 - - jossa:

Jag skulle vilja läsa dina andra bloggar om så är möjligt, har följt din blogg nästan sen början och vill gärna fortsätta :) Kram!

#33 - - Sofia:

Hejsan Emelie, jag har följt din blogg sedan dina första inlägg och tycker det är grymt tråkigt att du slutar men vill gärna läsa vidare eftersom din blogg har varit den som präglat mitt liv mest. Hoppas allt går bra och lycka till med Wilma!!! Var stolt över det du gjort jag beundrar din vilja och styrka!! Maila gärna mig din nya bloggadress. :)

Freed_91@hotmail.com

Många kramar!!

#34 - - Anonym:

noooooooooooooooo :(

#35 - - Anja:

Det var verkligen tråkigt att höra!

Älskade att läsa din blogg ju, men men ifall du tycker du har gjort ett klokt beslut så är ju det bra, ( fast innerst inne hoppas jag du ångrar dig och börjar blogga igen (a) )

Hoppas det går bra för dig i framtiden som jag nästan är säker på att det gör :)

#36 - - sara:

Skulle oxå gärna fortsätta följa din blogg.

#37 - - sara:

Skulle oxå gärna fortsätta följa din blogg.

#38 - - josefin, mamma till julia:

jag vill gärna fortsätta följa dig :) så det vore snällt om du kunde skicka den andra bloggens adress.mvh josefin

#39 - - Milla:

Hejhej

jag fortsätter gärna att följa dig:) <3 Mvh: Milla

#40 - - T E R E S A - [ ung ensamstående tvåbarnsmamma ]:

Så tråkigt att du har tagit detta beslut, men jag förtår dig till fullo!Lycka till med allt!

Kram från AFF-syrran :-)

#41 - - :):

Synd att du ska sluta blogga :/ Jag har följt din blogg väldigt länge och måste bara säga att du är en jätte bra mamma =) Starkt av dej att fortsätta plugga även om du får träffa din dotter mindre, Det kommer vara bäst för henne när hon blir stor sen efterssom att du kan skaffa ett bra jobb senare och ta hand om wilma mer =) Jag tror hon kommer vara jätte glad för det sen, att hon fick en mamma som fortsatte utbilda sej! Tycker det är starkt av dej att du gått din egen väg och gjort det som är bäst för wilma! Kanske inte det lättaste att få barn så ung, och inte alla som klarar av det, Men det har du gjort! Lycka till i fortsättningen =)

#42 - - Anonym:

Mycket trist att du slutar blogga, men förståeligt. Lycka till i framtiden

/sporadisk läsare sen början

#43 - - Anonym:

FAN FAN FAN :'(

#44 - - Jenni:

Jag skulle jättegärna vilja fortsätta läsa din andra blogg :-) Har följt dig ända sen du väntade Wilma! :) Kram från Finland!

#45 - - Linnéa:

Tråkigt att du försvinner men jag förstår dig.

Jag började läsa din blogg när Wilma precis var nyfödd, då satt jag ock läste igenom hela arkivet. Haha! Men det är väldigt längesen och nu har jag tyvärr varit dålig på att titta in här. Men jag hoppas att allt ska bli bra för dig och Wilma :)

#46 - - Linda:

Hej! Jag råkade hamna på din blogg när du väntade Wilma. Sen dess har jag gått in regelbundet; tycker att du skriver så bra! har varit jättekul att få följa dig och Wilma! Jag hoppas verkligen att ni får det bra framöver. Skulle jättegärna vilja få läsa vidare i din andra blogg! :)

Tack för en superblogg här!

#47 - - malin:

Hej.

Jag skulle vilja fortsätta läsa det du skriver :) /Malin

#48 - - flickanmedpsoriasis.blogg.se:

Jättebra blogg!

Fattar inte vrf du ska ta bort den, Vill jättegärna läsa din nästa. Du får gärna läsa min blogg. Den handlar om mig, och min hudsjukdom psoriasis. :)

#49 - - Ems:

Synd att du ska sluta, men jag förstår dig! Skulle gärna vilja följa din nya blogg(=

#50 - - Magdalena:

Det var ju tråkigt, jag som precis fick nys om denna bloggen :)

#51 - - Anonym:

Hej:)

Har följt dig från början. Vill gärna fortsätta följa din öppna blogg.All lycka till dig och Wilma!/Lindalinda.kaski@hotmail.com

#52 - - DeA:

jag vill fortsätta läsa... följt dej sen start...

#53 - - hallonmamma:

Jätte tråkigt att du skall sluta. Jag vill mer än gärna forsätta läsa om dej och Wilma!! Julialedger90@hotmail.comTa hand om dej!

#54 - - Mia Johansson - babydjungeln.se:

Lycka till med allt! Och tack!

#55 - - Madeleine:

Hej! Tråkigt att du ska sluta, men jag förstår dig. Vill jätte gärna fortsätta följa din blogg, bara att maila adressen :) KRAM PÅ DIG

#56 - - filiduttan.com:

Trist för oss, men skönt för dig att ta detta beslut. Lycka till med allt! =)Tips, tävla hos min kära Kaosets Gudinna om leksaker för 200 kr från sajten ekoleko.se här är tävlingen, inga anmälda ännu = högoddsare http://kaosetsgudinna.myshowroom.se/bloggtavling-vinn-presenkort-pa-ekologiska-leksaker/

#57 - - Helena:

Hej! Jag har följt dig sporadiskt sedan Wilma var liten, har själv en dotter som blir tre om en månad. Hoppas att du får tillbaka Wilma, åtminstone på halvtid, för hon verkar längta så mycket efter dig. Hon verkar vara en jättehärlig tjej, vänta inte för länge!

#58 - - Emms:

Men, åh alla "unga mammors blogg" försvinner... men du hade andra bloggar?

#59 - - Ina:

Vad tråkigt att du ska lägga ner bloggen, men förstår dig. Lycka till framåt!

#60 - - sandra:

hej! tråkigt att du ska lägga ner här, har följt dig hur länge som helst :) hade gärna fortsatt följa dig :) bara mejla om du känner för det! lycka till!

#61 - - Mamma till tio:

Hej !!!

Vill gärna fortsätta följa dig eftersom jag själv va en ung mamma och har en dotter av alla mina 10 barn som också va vääääldigt ung när hon blev mamma....vilket resulterade i att jag blev en ung mormor !!!

Ha en bra söndagseftermiddag/Bettan

#62 - - Elin:

Finns de möjlighet att få läsa din andra blogg? Maila mig gärna adressen då :-)

#63 - - Julia:

Åh, va tråkigt att du ska sluta :( Är också en ung mamma, 17år , jag fick min dotter när jag var 16 år =) Besök gäärna min blogg, den är ganska nystartad ! http://juwliaz.blogspot.com/

#64 - - Köpa Hemsida:

Neej vad tråkigt, jag vill gärna följa din blogg med, har följt den ett tag och älskar den verkligen! Men förstår dig helt och hållet i ditt beslut!Kram på dig vännen!

#65 - - Bröstförstoring och fettsugning i Göteborg:

Hos Specialistkliniken finns alla möjliga typer av plastikkirurgi för dig som vill förändra ditt yttre. Vi erbjuder bland annat ansiktslyft, läppförstoring, laserbehandling, näsoperation, intimkirurgi, bröstförstoring samt bröstförminskning. Besök hemsidan för mer information om bukplastik, siliconimplantat, restylane!

#66 - - document editing:

Why did you decide to syop blogging just now?

Upp