Var med och tävla om babyprodukter från apoteket

Nu drar jag igång en tävling i sammarbete med apoteket.
För att vara med i tävlingen lämnar du en kommentar här (glöm ej mailadress), för att göra tävlingen lite roligare så är det ett plus att skriva ditt bästa barndomsminne. Ännu ett plus är att länka det här inlägget i din blogg/bilddagbok/facebook och allt vad den nu finns, dock inget måste.

Det som tävlas ut är:
Första pris: Apoteket Babyschampo, Apoteket Babytvål, Apoteket Baby våtservetter, Apoliva Bodylotion Apoteket Babybomullspinne och Apoteket Babyhandduk med huva.

Andra och tredje pris: Apoteket Baby våtservetter, Apoteket Babybomullspinne, Apoliva Bodylotion oparfymerad.

Så vad väntar ni på :)
Tävlingen avsutas den 4/4.

Tävlingar | |
#1 - - Rebecca:

Jag är gärna med, ska få en liten flicka i juni så skulle vara perfekt:)

#2 - - Fredrika:

Jag ska snart få en kusin så detta skulle jag vilja ge bort som en liten present till min faster och bebisen! :)

#3 - - Linda.:

Snälla hjälp mig att vinna! Gå in på min blogg och klicka på länken!

#4 - - BeckaHBitcH.se - triss i gossar:

Länkar på min tävlingssida :-)



Mitt bästa barndomsminne är nog den dag min mamma, några dagar innan jul berättade i telefon att hon hade en julklapp till mig. Något som stod bredvid henne på 4 ben, något lurvigt osv. det var min älskade vovve Bonnie :-) jag var åtta år. Detta är iallafall ett av mina bästa minnen.

#5 - - Linda:

vill gärna vara med och tävla och mitt bästa barndomsminne är när jag efter nästan ett års tid av en massa tjat äntligen fick min lilla Vitnos (kanin) när jag fyllde 7år.Kommer ihåg den lyckan



Länkar här

http://familjengranberg.blogg.se/2010/march/vinn-babyprodukter-9.html



Hoppas på tur

Kram Linda

#6 - - Isabelle- Mamma till Elysia:

Mitt bästa barndomsminne är från en väldigt tidig ålder, runt 3-4 år. Jag var i skogen med min syster, vi hade kjolar på oss och det var sommar och det fanns vitsippor överallt i skogen, vi sprang runt och tävlade om vem som kunde plocka mest :)



Har tyvörr en lösenordskyddad blogg, men min email är:



[email protected]



kram!

#7 - - Hanna:

Skulle vilja vinna det här till brorsans lille som jag ska bli gudmor till snart :)



-Mitt bästa barndomsminne är när jag satt på pappas axlar varje dag innan han skulle åka till jobbet, det är mysigt att tänka tillbaka på! Och alla minnen från när vi var i stallet tillsammans. Dom minnena är värdefullast eftersom han inte lever längre.

#8 - - Anonym:

#9 - - Anonym:

Jag vill vara med:) mitt bästa minne är när jag fick min hund:)

#10 - - Geshiia - mamma till två pojkar:

Jag är gärna med.. ett av mina bästa minnen är ifrån när äldsta grabben fick en splitterny cyckel på sin 6 års dag.. en lyckligare grabb skulle ha varit svårt att fina. ;)



Länkat: http://geshiia.blogg.se/tavlingar/2010/march/44-apoteket-ungmamma.html

#11 - - Malin & Elise:

Jag vill vara med och tävla.



Mitt bästa barndoms minne är när mina föräldrar berättade att jag skulle bli storasyster (var 6 år) och att jag inte skulle säga till någon att mamma var gravid. Det första jag gör när jag träffar min kusin är att säga "tycker inte du min mamma börjar bli tjock?" eller något sånt. hehe

#12 - - G.W:

Vill självklart vara med och tävla om produkter från apoteket då dom är super bra.



Bästa barndomsminnet är när jag var ca 2 1/2 år och hade en lillebror som var ca 2 år yngre, jag fick lördagsgodis och ville mata lillebror med godis och sa "ölgen ska vill också ha godis", men lillebror var ju för liten för att äta godis så han fick inge.

#13 - - Linda - mamma till Lovina:

Hej jag är gärna med och tävlar. och vill ju ha 3 vinstchanser så jag kör på allt..



självklart länkar jag:

http://lindet.blogg.se/tavlar/2010/march/44-apoteket-ungmamma15.html



Mitt bästa barndomsminne är när vi var uppe till fjälls om vintrarna och alla våra utlandsresor. när vi alla vara samlade och umgicks hela dagarna. det gillade jag. vara ute i naturen och ha det mysigt. de är de bästa minnena.



kram linda

#14 - - Jimmy:

tja jag vill vara med!

#15 - - sandra:

hejsan jag vill vara med och tävla=)

#16 - - NINA:

absolut att jag är med.. håller tummarna!

#17 - - Amanda:

Vad roligt med tävling! Jag vill absolut vara med. Jag har så många fina barndomsminnen så jag vet inte riktigt vilket jag ska välja. Jag tar då ett återkommande för påsk då eftersom det snart är påsk.

Jag är välsignad med en väldigt påhittig och pysslig mamma. Varje år till påsk så hade hon gjort iordning en skattjakt åt oss. En för varje barn. Vi fick lappar med små ledtrådar på och när vi hittat slutmålet låg där ett påskägg med någon pryl i.

Detta låter kanske inte så stort men det är något jag vet att jag uppskattade mycket och som jag också kommer föra med mig till mina barn. Små saker kan också bli väldigt stora. ^^

#18 - - Madelene:

Mitt bästa barndomsminne är när jag och min lillebror kom hem från ett skol läger, så hämtade mamma oss och hade fixat bullar med saft och så satt vi i trädgården i skuggan och fick berätta precis allt för henne....på den tiden hände det sällan därför minns jag det tydligt!

#19 - - Tyra:

Mitt bästa minne är när jag fick en syster, det var sagt som en pojke och jag var sur för att jag ville ha en syster och ut kom det ju en iallafall trots att det sagts på ultraljudet att det var en kille.D

#20 - - Anonym:

Jag vill vara med och tävla!



Ett roligt badminne (för att koppla ihop med tävlingen): Vi hade badkar och jag hade kastat badankan på badrumsgolvet. Jag skulle böja mig över kanten för att plocka upp ankan, men eftersom jag var ganska liten så nådde jag inte, utan slog en volt och landade på rygg. Jag skrattade så mycket att jag nästan kissade på mig =)

#21 - - evamar:

Jag är gärna med och har såklart också länkat:



http://evamar.blogg.se/2010/march/babyprodukter-4-april-15.html



Ett av mina bästa barndomsminnen är när jag lärde mig att cykla hemma hos min mormor och morfar. Jag fick bara vara på gården och minns att jag hade mina röda stövlar på mig fast solen sken och jag bara hade en tunn sommarklänning. Jag hade bytt till dem eftersom det gjorde mindre ont när jag ramlade, och det gjorde jag ett otal gånger. Vilken lycka det var när jag äntligen tog mig runt hela gårdsplanen!

#22 - - En Mölnbobos Liv - Melvins Mamma:

Mitt bästa barndomsminne är våra husvagnssemestrar, minns hur man vaknade av att det luktade oboy och så fick man nästan alltid färska frallor. Älskade verkligen husvagnssemestrarna.



Här har jag tipsat om tävlingen



http://molnboanna.blogg.se/2010/march/apoteksprodukter-2.html

#23 - - Carita:

Jag vill gärna vara med och tävla :)



Mitt bästa minne är alla somrar i Finland. Trivdes skitbra där. Att åka dit med båten eller flyg var ju spännande ^^

#24 - - Mamma Mia:

jag har inte bara trevliga barndomsminnen...det som jag aldrig glömmer är: när jag hittade min mamma livlös i badkaret jag var 9 år..samt när jag ramlade igenom fönstret på tredje våningen och skar upp mig överallt..men jag lever och har nyss blivit farmor man glömmer eller kanske gömmer..får mitt råd är lev nu, lev idag...kram...vinner jag ska mitt barnbarn få en present

#25 - - Jeanette:

Jag är gärna med och tävlar! Mitt bästa barndomsminne är när vi var på High Chaparall när vi var små och jag fick använda pistoler.

#26 - - Annica:

Mitt bästa barndomsminne är nog den dagen jag fyllde 5 år så fick jag en häst. jag trodde att min pappa skämtade med mig, men där ute på gården stod den finaste hästen som jag har hållt ihop med sen jag blev 17 år för sen blev jag tvungen att sälja honom :( men minnen finns kvar.. <3

#27 - - Viola:

mitt bästa barndomsminne var när det blev vår och alla på vår gata började hoppa twist och hopprep. Solen sken, utan jacka, alla var glada och hade de kul. Men så klart så måste man sopa bort all grus som låg på gatan. Eftersom vi var flera barn på gatan så blev de som två "läger". Vi på höger sida sopade bort all grus till den andra sidan. Och de på vänster sida sopade bort all grus till vår sida. hahaha de slutade med att vi alla bråkade så vi inte fick vara ute och leka. SÅ kan det gå :)



Men när de blir vår så är de det jag tänker på! Minnen är underbart att ha.. om de är bra dvs :)

Ha det bra!

#28 - - Kristin:

Mitt bästa barndomsminne är alla somrar jag spenderade med min mormor på landet!

#29 - - Sara:

Har många roliga barndomsminnen från våra husvagnssemestrar. Det är något speciellt att bo 5 stycken i en husvagn i en veckas tid...

min länk: http://inget-tavlingar.blogspot.com/2010/03/44-apoteket-ung-mamma.html

//Sara

#30 - - Lilla Knyttet:

Hej!

Mitt bästa barndomsminne är nog själva känslan man hade när man hade ett helt långt sommarlov framför sig. Den oändliga tiden av frihet.



kram o glad påsk!!

#31 - - Linda:

Jag vill gärna vara med och tävla! Ett av mina bästa barndomsminnen är alla campingsemestrar vi åkte runt på. Vi hade en pytteliten husvagn som såg ut som ett ägg. :-) Men mysigt var det!



mvh Linda

[email protected]

#32 - - Elin J:

Jag är helt klart med =)

#33 - - Johanna:

Jag vill vara med.

Mitt bästa barndomsminne är farmor och farfars smultronland som vi fick äta hur mycket vi ville av. =)

#34 - - Annika:

Bästa barndomsminnet är nog när jag blev kär för första gången! Var sådär en 6-7 år och var störtförälskad i grannpojken! Äkta kärlek kan jag knappast kalla det, men det var en härlig känsla, som man minns än idag!



Länkat här: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/march/babyprodukter-apoteket-ungmamma15.html

#35 - - care69:

Jag är med!



Minns när jag gick och mötte min mamma när hon kom hem från jobbet och man fick sitta i hennes knä och styra bilen en liten bit på grusvägen.

Spännande för en liten tjej...



Har länkat:

http://care69.blogspot.com/2010/03/4-april-vinn-produkter-fran-apoteket_2602.html

#36 - - Sandra:

Jag tävlar jättegärna!

Mitt bästa barndomsminne är den där morgonen när jag fyllde 5 år och hela familjen kom in med presenter till mig. Jag minns fortfarande hur lycklig jag var den dagen.

#37 - - Jossan:

Är gärna med och tävlar, mitt bästa barndomsminne är nog då vi bygger kojor gos min mormor och morfar!

#38 - - Lisa 94:

Jag vet inte vad jag ska säga. Men det allra bästa barndomsminnet är nog när min pappa kunde vara bredvid mig och trösta mej varje gång jag var ledsen. Nu är del helt tvärtom... :(

#39 - - Linda S:

Bästa barndomsminne är strandängarna utanför mormors hus där jag älskade att ligga och läsa böcker i solen.

#40 - - Josefine:

Mitt bästa barndomsminne är alla de gånger min morfar satte kärra efter min shettis och hämtade mig i skolan! Så stolt var jag!

#41 - - Emma:

Min lilla hand i pappas på väg ner till sjön, nya gummistövlarna på och ett stilla sommarregn faller. Tillsammans har vi grävt mask och sitter sen andäktiga på bryggan med varsitt metspö!



Mvh Emma

[email protected]



#42 - - Andreas:

Bästa barndomsminnet är den där allra första dagen på sommarlovet då man visste att allt låg framför en. När man badade fast vattnet var iskallt och åt den allra första sommarlovsglassen!



Hälsar Andreas

[email protected]

#43 - - Ella:

Alla sommrar vi var ute i skärgården :)

#44 - - Sofia:

Oj finns så hur mycket som helst, sommaren i skärgården, vintern i fjällen, eller nej mitt bästa får bli min första resa till thailand haha, jag får så uppspelt för att åka dit. Nu har jag varit det är 10 tal gånger:)

#45 - - Tyra:

Åh vill jättegärna vinna. Mitt bästa barndomsminne är när jag var 7 år och vi flyttade till ett stort hus !

#46 - - Emma [ M i s s G r i m m ]:

Haha! Mitt bästa barndomsminne är tveklöst när jag införd ett par rosa gummistövlar (endast iförd dessa stövlar) knallar över till grannen med en pytteliten bukett smörblommor. Var väl två år då. Samma granne blev alldeles gråtmild när hon fick höra att jag väntar smått till sommaren. Undrar om man ska köpa ett par rosa gummistövlar, bara för säkerhetsskull? ;)

#47 - - sandra:

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna då jag precis fick reda på att jag är gravid. Är dock bara 18 men jag vet jag kommer klara det!



Mitt bästa barndomsminne är de få sommrarna jag fick spendera tillsammans med min pappa! Dem är helt oförglömliga!



:)

#48 - - Fredrika:

åh jag vill vinna :) mitt bästa minne är alla gånger jag byggt kojor tsm med mina fyra syskon & alla gånger jag lekt att jag haft en klädaffär eller icaffär. roligt var det haha :)

#49 - - Ylva:

Är gärna med!



Mina bästa barndomsminnen var när vi åkte till Västkusten och Göteborg varje sommar.

Bada vid klipporna, busa runt med kusinerna i sommasrstugan och inte minst gå på Liseberg :)

Den staden har fortfarande en fin plats i mitt hjärta!



Kramar

#50 - - Bella:

Är ju gravid nu och det skulle passa väldigt bra till mig :)



Jag kan inte säga att jag har något speciellt favorit minne, utan jag kommer aldrig glömma alla somrar hos mormor med alla barn. Jag har kusiner och mostrar i samma ålder som mig. Vi har lekt kitty gänget och sprungit omkring som vildar ute på landet. Hoppat på höskullen anordnat kaninhopp tävlingar. Ridit och bara levt livet!



Länkar dig på min blogg :)

Kram

#51 - - Josefine:

Hej jag ville bara tipsa om en tävling jag har på min blogg. Man kan vinna en t-shirt med Winxclub

http://josefineflin.blogg.se/2010/august/tavling-vinn-en-t-shirt-med-winx-club.html

#52 - - maria:

fin blogg kolla in min !

#53 - - Tuva:

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din blogg, men jag är glad att jag gjorde det :D. Prenumererar nu på din blogg på BlogLovin'!

Upp