Vanprydande ärr?

När Gustaf gick på förskola i Blåsut precis innan vi flyttade hit så blev han klippt i läppen av ett annat barn. Jag vet inte hur det gick till mer än att ett barn fått tag på en vuxensax och på något sätt råkat klippa Gustaf i läppen. Det vart ett rejält sår och vi fick sitta på akuten länge eftersom det troligen skulle behöva sys. Han kunde inte äta eller något stackarn. När vi väl kom in så sa dom att ett stygn skulle räcka och endast lite bedövning. Jag insåg direkt att det inte skulle hjälpa och han var helt hysterisk när dom skulle försöka sy. Det slutade med att en specialist läkare kom ner och berättade att det inte skulle gå med ett stygn utan minst fyra-fem skulle behövas. Så han skulle få narkos istället, väntan blev längre men tillslut så vart det hans tur. Allt gick bra och när han vaknade så var han pigg och glad igen, och hungrig. Sex stygn vart det och idag ser man ett tydligt ärr trots att det är flera år sen, eller ja om man vet att det är där så syns det annars är det inget man kanske tänker på. Jag har anmält det till försäkringsbolaget men dom visste inte om det var tydligt vanprydande för att ge något. Vi får se helt enkelt. 
 
Gustaf var ett tag sjukt olycksdrabbad, många olyckor på kort tid. Det gjorde att jag skaffade max försäkring på honom och sen dess har tack och lov inget hänt förutom att han sprang in i en kompis och nu har en sne tand, men den skulle bli bra efter att han tappat den. 
Det värsta var när han linda in sig i en lampsladd när han sov och vi fick åka i ilfart till sjukhuset, uah det var hemskt! 
 
Tycker ni att det är något man tänker på?
 
 
 
 
 
2018 | |
#1 - - Lena:

Man ser det ju helt klart. Men han är ju så söt o fin så jag skulle inte kalla det vanprydande...

#2 - - Josefin:

Det syns ju, och då borde det räknas som vanprydande. Min lillasyster fick ett jack i pannan när hon var 20 typ, och det är ett miniärr i ögonbrynet men det fick hon försäkringspengar för. Gustaf borde absolut få det, man vet ju inte heller hur det kommer se ut i framtiden?

Svar: Jag tycker också det men fick svar igår om att det inte var tillräckligt för att ge något :p Var via förskolans egna försäkring.
Emelie Forsberg

Upp