Måndag

Idag har jag varit hos tandläkaren och dragit ut en tand, det gick bra. Att gå dit är en ångest för mig men nu när jag äntligen tagit tag i att fixa mina dåliga tänder så vill jag gärna få allt klart. Tog iförsig två lugnande tabletter innan som faktiskt hjälpte. Det är vid sånna här tillfällen de behövs. Jag hoppas att kvällen blir lugn. De två senaste gångerna jag varit där så har jag blivit sjuk och fått extrem ångest efteråt. Jag fick tipset av min sjuksköterska idag om att gå in och ta en iskall dusch när ångesten blir som värst, då börjar man tänka på annat. Det kan ju vara värt att testa även om jag hatar kallvatten. 
 
Jag fick även veta att min läkare satt in en till diagnos på mig, emotionell instabil personlighetsyndrom. Det är bra när man själv blir infomerad om det.. Men så läste jag på och insåg att det är så jag. Man kan bli helt frisk eller åtminstonde lära sig att leva med diagnosen. Det är där DBTn kommer in och hon gav mig redan lite råd om hur man skulle tänka och göra. Jag hoppas jag får en tid snabbt nu så att jag kan få börja. 
 
Gustaf har haft sin första skolfotografering idag och det ska bli så roligt att få se. Det är lite trist att dom inte tar foton på förskolan längre. Han gjorde iordning sig imorse med skjorta. Kan fortfarande inte förstå att han har börjat i skolan, min stora kille.
Appro på stor, Wilma går på gymnastik och det ligger i Ösmo och hon tar sig dit själv med buss. Det är också helt galet. När blev mina barn så stora?? 
Och så har vi Alva som är en pratglad liten tjej, man kan nu föra konversationer med henne. Hon är väldigt tidig med talet, började prata redan vi 1 års ålder. Till skillnad från brorsan som började när han var 3. Tänk så olika barn kan vara, helt unika men lika älskade.
 
 
Bebis | #psykiskohälsa, Bipolär, Borderline | |
Upp