Halloween

God morgon och trevlig halloween (eller vad man nu säger). Jag och Wilma ska snart åka till stan, ska handla kritor till henne så hon slipper få färg på händerna hela tiden. Hon mår mycket bättre nu, har sovit hela natten och allt. Och nu är hon som hon brukar vara, glad och sprallig. Men hon har inte ätit så mycket, ska försöka få i henne något innan vi går iallafall.

Jag vet inte när Wilma ska tillbaka till Nynäshamn igen, antagligen imorgon eller på söndag. Får se helt enkelt vad som blir lättast. Hoppas att hon är tillräckligt frisk att gå på dagis på måndag också, kan vara skönt att vila "hemma" en dag också.
Det här lovet har gått sjukt snabbt, känns som man inte hunnit med någonting alls. Men men. Snart är det jullov också, haha. Bara sju veckor i skolan.

Många vill ha en frågestund så tänkte ta en om någon dag, säger till när.

Ha en bra dag!
Wilma 1 år | |
#1 - - Sanna:

ha en trevlig dag :D

#2 - - Granis:

ha så kul i stan =D vi får höras sen om när Wilma ska komma hit, mitt lilla busfrö =D =D

#3 - - Unga Morsan:

Haha :) Hon pratar ganska tydligt, hon härmar precis allt man säger. Säger man anka så säger hon "qackqack", så gulligt! "Titta" har hon sagt tydligt sen 4 månader, men just nu så har hon en period då hon säger mamma till precis allt, till och med kassörskorna när man handlar, haha :D Brukar Wilma härma mycket av det ni säger?

#4 - - Konsultpappan:

Absolut.

Kritor är mycket bättre - tusch sitter kvar så himla länge.

)

#5 - - Camilla Bergvind:

fin blogg, :) söt dotter du har.

ha en bra dag

#6 - - Cicci:

Hej. Du, läste att ni skulle köpa kritor och jag kan gladeligen rekemondera en superduper krita som man kan köpa. De är en krita som är i gele. Ser på utsidan som tusch, men tar man av locket så ser dom ut som krita. Jätte härliga att rita med oxo och helt gift fria eftersom många barn har en stor tendens att rita på sigsjälv. Sn så är den även super lätt att ta bort från bårde kroppen och golv och bort etc. Jätte bra är dom:) Om jag nu bara kom på vad dom heter... jaja, du kan nog gå in på någon lek affär för barn och fråga om gele kritor så plockar dom nog fram dom. Super bra är dom iallfall! Lycka till med bloggandet, jätte gullig une föresten. Kramar!

#7 - - Anonym:

Snygg blogg :)

Upp