Amelia och stan

Jag har inte kunnat skriva förens nu, våran dator funkar inte. Vi har beställt en extern hårdisk så att vi ska kunna lägga över alla bilder, vill verkligen inte att alla bilder ska försvinna. Sen ska vi lämna in den.

Idag pratade jag med fotografen som ska foto oss inför repotaget i Amelia. Hon skulle komma hem hit på lördag, det var jag inte riktigt beredd på. Trodde att vi skulle träffas ute eller något, men det här funkar också. Efter lunch tid skulle hon komma. Tidningen kommer ut i december/januari.

När vi var på mammagruppen igår fick Wilma feber och var jättehänging, så vi gick tidigare. Hon somnade in min famn utan att jag behövde göra något. När vi kom hem så fick hon alvedon och då vart hon hur pigg som helst. Idag märker man inte av något av det och hon är som hon brukar, äter till och med mycket bättre. Hoppas inte att det kommer tillbaka bara.

Snart ska vi in till stan, ska kanske träffa min bror Eddie som gör lumpen med Andreas. Vi har inte träffats på över tio år, så det ska bli kul. Men vi får se hur det blir, beror lite på när dom slutar. Jag tror att dom slutar olika tider idag också, för Andreas grupp slutar inte förens imorgon medans Eddies grupp redan slutar idag.

Nu ska jag fixa mig så att vi hinner med ett tåget.
Wilma 7-12 månader | | 29 kommentarer |

Mammagrupp

Wilma sov nästan hela natten idag, vaknade en gång vid halv två men somnade om snabbt igen. Vi gick upp vid nio idag och åt frukost och badade. Jag tror att vi ska ta tolv tåget till Nynäshamn, om vi hinner. Annars blir det halv ett tåget. Hoppas inte att det är förseningar, jag hatar det.

Jag vet inte vad vi ska hitta på för något idag mer än mammagruppen, lär nog bara vara hemma. Det ser ut att vara kallt ute idag och det stod på nyheterna att vintern skulle komma nu. Snart är det första advent och december också, sjukt snabbt det har gått. Wilma fyller ett om bara en och en halv månad, herregud! Min lilla flicka blir ett år, och snart två, tre, fyra och femton!

Inatt drömde jag en sjuk dröm, läskig var den också. Tänker inte ens berätta för den är för kompicerad och ni kommer nog inte ens förstå, haha. Nej nu måste jag skynda mig om vi ska hinna med tåget.
Wilma 7-12 månader | | 11 kommentarer |

Trötta Wilma

Nu har Wilma somnat och vi får se hur länge hon sover. Hon var så trött så att hon bara orkade halva gröten innan hon vägrade äta mer. Jag hoppas att hon sover för natten iallafall, men om det är som det har varit i ett par dagar nu så vaknar hon väll vid tio. Snart så börjar iallafall desperate housewives, det får man inte missa.

Imorgon är det som sagt mammagruppen som gäller, det blir kul. Tror att Carolin och Leo också ska dit, det var länge sedan vi såg nu.

Jag vet inte vad jag ska skriva, så jag går och fixar mig och sedan blir det sängen och TVn som gäller. Ska sova tidigt idag, om inte Wilma vaknar vill säga.
Wilma 7-12 månader | | 10 kommentarer |
Upp