25 december

Jaha, så var julafton över. Den var helt okej, tråkigt att Wilma inte var här bara, kändes knappt värt att fira då. Men hon kommer imorgon och då ska hon få öppna alla sina julklappar, det är inte lite hon har. Tror hon kommer bli supernöjd iallafall.
Andreas berättade att hon vart lite rädd för tomten, eller inte rädd men hon hade hållit för öronen, haha. Sötnos. Vi kommer inte ha tomte här hemma nu eftersom han kommer ju bara en gång om året på samma dag;) Det går ju inte att han kommer hit flera gånger, då är det inte riktigt.

Idag lär det inte hända så mycket. Vill göra något kul men inte en jävel som är hemma och det är inte direkt kul att gå ut själv. Funderar på att ligga i sängen och kolla på film hela dagen, slippa göra något annat. Så att kanske dagen går lite fortare iallafall. Ladda ner lite bra filmer, om det ens finns några, har sett alla känns det som. Positiv jag är idag då.

Förresten fick jag hjälp av ett riktigt datasnille igår om hur man spärrar sidor. Så jag har tagit bort ett tiotal sidor som inte går att komma in på längre på min dator, det är väll härligt? Slippa alla idioter. SUCKERS.

Ha det bra!
0 kommentarer