Trygghetspaket till barnen

Perfekt till små slarviga barn. Det finns ett jättebra trygghetspaket för er som har slarviga barn, tex borttappade nycklar, mobil, busskort. Trygghetspaketet gör det enkelt att spärra allt via ett nummer. Passar barn 7-15 år.
I paketet ingår:

 • SpärrService - Ring och spärra ID-handlingar och uttagskort med ett enda samtal. Om passet skulle försvinna på resan kan du spärra det lika enkelt. Med online-tjänsten Mina Sidor registrerar du dina föremål direkt på SpärrService webbplats.
 • Nyckelbricka - Har du SpärrService nyckelbricka på knippan ökar chansen att få tillbaka nycklarna om du tappar dem – 9 av 10 som använder nyckelbricka får tillbaka dem vid förlust.
 • Terminkortshållare - Terminskort och busskort är värdefulla men lätta att tappa bort. Fram till nu har det inte funnits något sätt att märka eller skydda sitt busskort. Med busskortsfickan får kortet ett unikt ID-nummer och kan spåras tillbaka till dig om du skulle tappa det – precis som nyckelbrickan.
 • Säkerhetsrem - Det medföljande remmen är främst till för att försluta busskortsfickan, men fungerar lika bra som handledsrem till mobilen eller kameran.
 • Cykelmärkning - Fäst cykeldekalen på din cykel och registrera den hos SpärrService. Skulle din cykel försvinna eller bli stulen kan Polisen spåra den genom ramnumret.
 • Mobilskydd - Märk din mobil så att den kan hitta tillbaka till dig om du skulle tappa den. Skulle den bli stulen spärrar vi både mobilen och abonnemanget.
 • Stöldskyddsdekaler - Smarta dekaler att fästa på alla andra saker som du är rädd om, t ex datorn eller mp3-spelaren. Registrerade och stöldmärkta föremål är mindre stöldbegärliga.

  Läs mer här: http://www.sparrservice.se/trygghetspaketet
 • 3 kommentarer
  Emelie, mamma till Lukas

  En helt onödig tjänst åtminstonde för barn anser jag. Alltså massa av dem där sakerna går säkert att pilla bort såsom cykelsaken. Sen nycklarna - vem skulle tippa rätt på att det var just min nyckel som var tappad. Ett par nycklar kostar knappt något att kopiera. Korten - hur många BARN använder kort, bankomatkort, leg etc?

  Carin

  Oavsett så är det en skitsmart idé!

  laura

  härlig blogg!!! 8)